Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VED MESTERENS FØDDER - Alcyone
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-VED-MESTERENS-FØDDER-Alcyone-Åndsvidenskab

VED MESTERENS FØDDER - Alcyone (1 af 8)


Den lære, som bogen formidler, fik Alcyone af sin mester i den periode, hvor han blev forberedt til indvielse. Det meste af bogen er en gengivelse af mesterens ord.

VED MESTERENS FØDDER - Alcyone (1 af 8)

e-Bog

VED MESTERENS FØDDER

 

Af Alcyone

 

VED-MESTERENS-FØDDER-Alcyone-Åndsvidenskab

Du kan frit downloade e-bogen "VED MESTERENS FØDDER" af Alcyone (Krishnamurti). For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste e-bog, hvis du ønsker at downloade bogen.

Klik på den nederste e-bog, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende bogens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

Kort omtale af denne bog:

 

Ved Mesterens Fødder er angiveligt dikteret af mesteren Kuthumi til den 11-årige Jiddu Krishnamurti (1895-1986), som blev en indflydelsesrig åndelig lærer i det 20. århundrede. Igennem sit forfatterskab, sin skole og sine foredrag formidlede han sin specielle opfattelse af indre frigørelse. Hans livsfilosofi går ud på, at mennesket bør løse sig fra alle bånd og kun regne med egne iboende kræfter, idet man erkender sin egen væren som ét med det universelle liv. Det er øjeblikkets væren, der har den største betydning. Krishnamurti blev som dreng adopteret af teosoffen Annie Besant. Han skrev Ved Mesterens Fødder under navnet Alcyone.

 

V E D   M E S T E R E N S   F Ø D D E R

 

Af Alcyone

 

Ebba Larsen har i 2010 redigeret udgaven fra 1956.

 

Ved-mesterens-fødder-Krishnamurti-e-bog

Alcyone (Krishnamurti)

 

INDHOLD

 

  • Side 1: VED MESTERENS FØDDER - Alcyone
  • Side 2: TIL SØGENDE MENNESKER
  • Side 3: Skelneevne
  • Side 4: Legemerne
  • Side 5: Indre og ydre
  • Side 6: Andet kapitel - Nedbrydning af begær
  • Side 7: Tredje kapitel Medmenneskelig adfærd
  • Side 8: Fjerde kapitel Kærlighed
     

FORORD

 

Det er blevet mit privilegium at skrive et par ord som indledning til denne lille bog, der er den første, som en yngre broder har skrevet − denne broder har et ungt legeme, men en gammel sjæl. Den lære, som bogen formidler, fik han af sin mester i den periode, hvor han blev forberedt til indvielse. Han skrev indholdet ned langsomt og med omhu efter hukommelsen, for han skrev ikke engelsk flydende. Størstedelen af bogen er en gengivelse af mesterens ord. En enkelt sætning er ikke helt ordret, for mesterens tanker blev beskrevet med elevens ord. To sætninger, som forfatteren ikke havde med, blev indføjet af mesteren − det samme gælder et enkelt ord. Men ud over det er bogens indhold helt og holdent skrevet med Alcyones egne ord. Denne bog er hans første gave til verden.
Formålet med denne bog er at hjælpe mange søgende, lige som læreren hjalp ham − det er det håb, der ligger bag udgivelsen af denne bog. Læren kan kun blive frugtbar, hvis den efterleves, hvilket forfatteren gjorde, lige siden han fik den af mesteren. Følger man dette eksempel og forskrifterne, kommer den dag for læserne, lige som den kom for forfatteren, hvor den store port åbnes, og vejen kan betrædes.

 

Annie Besant

Artikel-VED-MESTERENS-FØDDER-Alcyone-Åndsvidenskab
Download-fil: VED MESTERENS FØDDER - Alcyone


Artikel-VED-MESTERENS-FØDDER-Alcyone-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: VED MESTERENS FØDDER