Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BESÆTTELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Besættelse-Alice-Bailey-Åndsvidenskab-og-mystik

BESÆTTELSE (4 af 4)


Når man studerer åndsvidenskab, må man undersøge og forstå det fænomen, der kaldes besættelse - og man må kende de fire årsager til besættelse samt de besættende væseners natur.

BESÆTTELSE (4 af 4)

Midler mod besættelse

 

Besættelse-04-Årsager-typer-midler-Alice-Bailey

 

Det er nu hensigten kort at beskrive nogle af de metoder, der muligvis kan anvendes i et første forsøg på at behandle en besættelse.

I den første type, der skyldes fysisk svaghed, vil der først og fremmest blive lagt vægt på opbygningen af et stærkt fysisk legeme i begge dets aspekter − men specielt det æteriske legeme. I fremtiden vil det blive gjort med direkte hjælp fra skyggernes devaer (de violette devaer eller æterplanernes devaer). I fredfyldte sanatorier vil det æteriske væv blive styrket ved hjælp af violet lys og dets tilsvarende lydfrekvens. Samtidig vil der blive gjort forsøg på at styrke mentallegemet. Som et resultat af styrkelsen af det fysiske legeme, vil perioderne mellem angrebene blive længere og længere, og til sidst holder de helt op.

Hvis årsagen til besættelse er manglende koordination mellem det fysiske legeme og astrallegemet, vil de første behandlingsmetoder bestå i forsøg på direkte uddrivelse ved hjælp af mantraer og ceremonier (som for eksempel religiøse ritualer). Kompetente mennesker vil bruge disse mantraer om natten, når det besættende væsen antages at være ude under søvnen. Mantraerne vil kalde den oprindelige ejer tilbage, og der opbygges en beskyttende skal, når ejeren er tilbage. Desuden vil man forsøge at tvinge besætteren til at holde sig væk. Når den rette ejer er vendt tilbage, består opgaven i at fastholde indehaveren dér. Undervisning om dagen og beskyttende foranstaltninger om natten i kortere eller længere tid vil gradvis udstøde den ondsindede besætter eller ubudne gæst, og efterhånden bliver patienten helt immun over for besættelse.

Når det drejer sig om mental besættelse er sagen vanskeligere. De fleste af fremtidens behandlingsmetoder vil være koncentreret om de to første grupper. Helbredelse af mental besættelse må afvente større indsigt, men det vil være klogt at eksperimentere lige fra begyndelsen. Arbejdet må hovedsageligt foretages fra mentalplanet af mennesker, der kan fungere frit på dette plan og således kontakte tænkeren i mentallegemet. Man skal derefter etablere et samarbejde med tænkeren og i fællesskab rette et direkte angreb på det besatte fysiske og astrale legeme. I de to første tilfælde vil en stor del af arbejdet blive udført om natten, men i sidstnævnte tilfælde må tænkeren erobre ikke alene sit fysiske, men også sit astrallegeme tilbage, og det er betydeligt vanskeligere. Resultatet vil ofte være døden.

Når det magnetiske bånd er kappet over, kan der intet stilles op på nuværende tidspunkt.

 

Besættelse-05-Årsager-typer-midler-Alice-Bailey

 

 

_________________________________

Link til artikel om selvmord: SELVMORD-esoterisk-belyst

_________________________________ 

Artikel-Besættelse-Årsager-typer-midler
Download-fil: BESÆTTELSE - Alice A. Bailey


Artikel-Besættelse-Årsager-typer-midler
Læsefil med vendbare sider: BESÆTTELSE