Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BESÆTTELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Besættelse-Alice-Bailey-Åndsvidenskab-og-mystik

BESÆTTELSE (2 af 4)


Når man studerer åndsvidenskab, må man undersøge og forstå det fænomen, der kaldes besættelse - og man må kende de fire årsager til besættelse samt de besættende væseners natur.

BESÆTTELSE (2 af 4)

Mørke brødres aktivitet

 

Besættelse-02-Ã…rsager-typer-midler-Alice-Bailey

 

En endnu sjældnere form for besættelse er det direkte resultat af mørke brødres aktivitet. Den består i, at det magnetiske bånd, der forbinder sjælen med det lavere fysiske legeme, skæres over, og derved efterlades sjælen i astrallegemet og mentallegemet. Normalt resulterer det i det fysiske legemes død, men i tilfælde som disse træder den mørke broder ind og fastgør sit eget magnetiske bånd til det fysiske legeme. Disse tilfælde er ikke almindelige, og det sker kun for to typer af mennesker:

  1. De, som er højt udviklede og langt på udviklingsvejen, men som på grund af egoisme bevidst har begået fejl i en tidligere inkarnation og derfor nu er åbne for den onde kraft. Synder (som det kaldes) i en discipels personlighed medfører svaghed på et eller andet punkt, og det er det, der udnyttes. Denne form for besættelse viser sig i den forandring, der af og til ses, når en højt udviklet sjæl pludselig kaster sig ud i nedværdigende handlinger, der ændrer hele dette menneskes tilværelse og pletter en ellers fin karakter. Det bærer straffen i sig selv, for på de indre planer iagttager disciplen med stor smerte, hvordan det lavere legeme vanærer den virkelige ejers renommé og bliver årsag til ondsindede rygter om en god sag.
  2. De, som er lavt udviklede og svagt organiserede, og derfor er de ude at stand til at gøre modstand.
Artikel-Besættelse-Årsager-typer-midler
Download-fil: BESÆTTELSE - Alice A. Bailey


Artikel-Besættelse-Årsager-typer-midler
Læsefil med vendbare sider: BESÆTTELSE