Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

JORDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson

JORDDEVAER (4 af 9)


Devaer, der har udviklet sig via jordelementets naturvæsener, vælger ofte jordelementet som tjenesteområde. Under Jordens overflade lader de deres livskraft gennemtrænge området.

JORDDEVAER (4 af 9)

Alt er energi

 

Jorddevaer-04-Geoffrey-Hodson

 

Jorddevaerne betragter ikke jordelementet som dødt stof, støv eller snavs. For dem er jordelementet et af Skaberens mange klædninger. For dem er fysisk stof helligt, for de opfatter det guddommelige liv i hvert eneste atom, som stoffet består af. De erkender aktiviteten af den guddommelige vilje, visdom og intelligens på forskellige evolutionstrin. De perfektionerer formen og elementets evne til at udtrykke bevidsthed. Ørkensandet, klippeblokken, den frugtbare jord på marken, flinten, metallerne og ædelstenene har alle en funktion og en mening, som er helt anderledes end det, mennesket opfatter.

 

Jorddevaer-05-Geoffrey-Hodson

 

Jorddevaerne betragter jordelementets mange livsformer som forskellige dele af en af Det Ene Livs mange klædninger. De er udtryk for dele af det guddommelige liv på forskellige stadier eller aspekter af det guddommelige livs skønhed, der kommer til udtryk på mange forskellige måder. I de krystallinske former ser de eksempler på guddommelig geometri, der er grundlaget for det skabte univers. I kraft af de geometriske former erkender de en orden, et mønster og et bestemt evolutionssystem, som det er deres opgave at stimulere og tjene. Alle jorddevaer er beskæftiget med den samme type arbejde, og de omfatter mange underdelinger, som hver har sine egne særlige aktiviteter.

Artikel-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: JORDDEVAER - Geoffrey Hodson


Artikel-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: JORDDEVAER