Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

JORDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson

JORDDEVAER (3 af 9)


Devaer, der har udviklet sig via jordelementets naturvæsener, vælger ofte jordelementet som tjenesteområde. Under Jordens overflade lader de deres livskraft gennemtrænge området.

JORDDEVAER (3 af 9)

En deva for et distrikt

 

Jorddevaer-03-Geoffrey-HodsonEn deva, der beliver et område, hvor der bor mennesker, eller som mennesker ofte bevæger sig igennem, kan også have en direkte virkning på de mennesker, som er i stand til at reagere på påvirkningen. Når devaen opdager et menneske eller en gruppe mennesker, der er særlig sensitiv, koncentrerer den sin kraft om mennesket eller gruppen, og benytter mindre devaer og naturvæsener til at højne tilstanden i deres legemer og auraer, og – hvis det er muligt – i deres bevidsthed. De fleste mennesker har en naturlig affinitet til jordelementet og dets beboere, og derfor kan et stort antal mennesker ofte have glæde af jorddevaens tjeneste, selv om det sker ubevidst.

Den periode, en deva er tilknyttet et område, afhænger af devaens vækst og de resultater, den skaber. De yngre devaer har behov for længere tid til at skabe mærkbare virkninger end de mere udviklede. En jorddeva er i kontakt med et område i mindst 50-100 år, og i den periode arbejder den næsten kontinuerligt på at højne udviklingen af alle områdets livsformer. Samtidig udvikler den sine egne evner, og den forøger desuden områdets størrelse. Når dens egen udvikling har nået et vist niveau, trækkes den som regel tilbage af den overordnede deva, som sætter den til andet arbejde.

Artikel-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: JORDDEVAER - Geoffrey Hodson


Artikel-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: JORDDEVAER