Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

JORDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson

JORDDEVAER (5 af 9)


Devaer, der har udviklet sig via jordelementets naturvæsener, vælger ofte jordelementet som tjenesteområde. Under Jordens overflade lader de deres livskraft gennemtrænge området.

JORDDEVAER (5 af 9)

Ædelstene og krystalformer

 

Jorddevaer-06-Geoffrey-Hodson

 

Til de jorddevaer, hvis generelle arbejde er blevet skitseret her, er der tilknyttet en orden af naturvæsener, som beskæftiger sig med udvikling af planetens krystalformer. Alle krystalliseringsprocesser sker under deres indflydelse og ledelse. Medlemmerne er legemliggørelser af den lov, der styrer skabelsen af krystaller i forskellige stofformer, som hver især har en bestemt geometrisk form.

Jorddevaer-07-Geoffrey-HodsonEksempelvis har de syv typer ædelstene hver især deres egne naturvæsener og devaer, der udelukkende arbejder på ædelstenens udvikling og forædling. De kan betragtes som Logos’ ”juvelerer”. De er en slags specialister i ædelstene, og de prøver at udvikle dem til absolut fuldkommenhed i den guddommelige fysiske klædning, som hele tiden får en mere formålstjenlig udsmykning. De har samme glæde ved arbejdet, som en kunstner har, under udførelsen af et veludført kunstværk.

Hver ædelsten har et ”hjerte”, der består af et centralt atom med en gruppe atomer omkring sig. 1. Logos’ specielle livskraft og påvirkning strømmer ind i stenen via det centrale atom, og på den måde magnetiseres ædelstenen af den nedstigende kraft. Kraftnedstigningen får atomerne til at ordne sig i en blomsterlignende formation i ædelstenens center. Væksten sker under naturvæsenernes ledelse, og den strømmer langs de geometriske kraftlinjer, der opstår i processen. Naturvæsenerne ser stenen som en levende, pulserende, blomsteragtig ædelsten, for de oplever den indefra. I modsætning til mennesket, er de ikke specielt fokuseret på stenens overflade, og det er årsag til det upolerede og glansløse udseende, som de fleste ædelstene har i deres naturlige tilstand.

Artikel-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: JORDDEVAER - Geoffrey Hodson


Artikel-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: JORDDEVAER