Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM SEKSUALITET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-seksualitet

TANKER OM SEKSUALITET (2 af 6)


Skaberkraften er en hellig energi. Ved hjælp af seksualiteten får mennesket mulighed for at opfylde sin pligt ved at skabe legemer, som er en forudsætning for, at sjæle kan inkarnere.

TANKER OM SEKSUALITET (2 af 6)

Menneskets rytmer

 

Tanker-om-seksualitet-02

 

Både kvinder og mænd fungerer i overensstemmelse med rytmer og perioder i stil med dyrene. Hvis man ignorerer rytmerne, skaber det ubalancer, forstyrrelser og sygdomme. Seksualiteten og skaberkraften er en hellig energi, og skaberevnen har stor betydning i livet. Ved hjælp af seksualiteten giver naturen mennesket mulighed for at opfylde sin pligt ved at skabe legemer, som er en forudsætning for, at sjæle har mulighed for at inkarnere på det fysiske plan.

 

Tanker-om-seksualitet-03

 

Seksualitet har sin egen overordnede tidsperiode. Den passende aldersperiode til at praktisere sexlivet er mellem 21 og 49. Hvis følelserne ikke blev korrekt udviklet i alderen mellem 7 og 21, vil der opstå problemer senere. Hvis man tænker på sex på uhensigtsmæssige tidspunkter eller interesserer sig for pornografisk materiale, vil det medføre problemer med at kontrollere kroppen og dens reaktioner. Dominerende usunde og unaturlige tanker vokser i styrke, og de kan få overmagten, og det kan medføre utroskab og kriminalitet. Tilfældige seksuelle forbindelser skaber spredning af kønssygdomme. Ægteskabet, samspillet og forholdet mellem mand og kvinde, skal derfor være præget af trofasthed, og det forplantningsmæssige aspekt skal fungere inden for moralske rammer, for det sikrer, at den sjæl, der skal undfanges i det fysiske legeme, ikke påvirkes negativt.

Artikel-Tanker-om-seksualitet
Download-fil: TANKER OM SEKSUALITET


Artikel-Tanker-om-seksualitet
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM SEKSUALITET