Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM SEKSUALITET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-seksualitet

TANKER OM SEKSUALITET (5 af 6)


Skaberkraften er en hellig energi. Ved hjælp af seksualiteten får mennesket mulighed for at opfylde sin pligt ved at skabe legemer, som er en forudsætning for, at sjæle kan inkarnere.

TANKER OM SEKSUALITET (5 af 6)

Naturlig seksualitet

 

Tanker-om-seksualitet-09Åndsvidenskaben forklarer, hvordan man kan ændre sit liv og leve naturligt med sin seksualitet uden at undertrykke den.

Åndsvidenskaben anbefaler magnetiseringen af halscentret ved regelmæssig og systematisk at intonere det hellige ord ”OM” og andre mantraer. ”OM” skal udtalt i serier af syv – dvs. 7, 14, 21 osv. Efter intoneringen skal vejrtrækningen være langsom og ensartet. Under vejrtrækningen skal man lytte omhyggeligt og iagttage pulseringen. Ved daglig praksis, som det er bedst at foretage ved aftentid, kan man etablere en rytme i halscentret, hvor energierne kanaliseres opad fra sakralcentret og kønsorganerne til halscentret.

Når tankesindet kontakter sjælsbevidstheden, vil det være meget stærkere tiltrukket til sjælen end til sex. I sjælen er det maskuline og det feminine integreret, for sjælen rummer begge køn – eller man kan sige, at sjælen er uden køn. Køn er udelukkende en fysisk ting. Derfor er der ikke længere en følelse af, at der mangler noget, for polariteten er blevet transcenderet. På den måde etablerer man en kilde til en højere form for tiltrækningskraft.

Artikel-Tanker-om-seksualitet
Download-fil: TANKER OM SEKSUALITET


Artikel-Tanker-om-seksualitet
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM SEKSUALITET