Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM SEKSUALITET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-seksualitet

TANKER OM SEKSUALITET (4 af 6)


Skaberkraften er en hellig energi. Ved hjælp af seksualiteten får mennesket mulighed for at opfylde sin pligt ved at skabe legemer, som er en forudsætning for, at sjæle kan inkarnere.

TANKER OM SEKSUALITET (4 af 6)

Undertrykkelse og doktriner

 

Tanker-om-seksualitet-07

 

I århundreder har menneskeheden praktiseret seksuel undertrykkelse i religionens navn. Præsterne insisterede på, at det er muligt at undertrykke og endda dræbe den naturlige seksuelle drift. Kvinden blev oven i købet betragtet som kilden til alle fristelser og til al ondskab. Mennesker, der ikke underkastede sig præsternes selvskabte moralske forestillinger og forskrifter, blev kaldt syndere, og de blev truet med, at de ville blive dømt til at blive kastet i Helvedes dybeste afgrund. I nutiden sætter ethvert tænkende menneske spørgsmålstegn ved præsternes og religionens myndighed, og de påtvungne moralske dogmer afvises overalt i verden. Men det er udelukkende et udtryk for en protest mod fortidens overdrevne undertrykkelse.

 

Tanker-om-seksualitet-08

 

Den Nye Tidsalder er baseret på, at mennesker har fri vilje. Fra åndsvidenskabens synsvinkel er begrebet synd opfundet af præsterne. Synd eksisterer ikke, og ingen skal dømmes af en emotionel og vred Gud. Det, religionen kalder synd, er kun uvidenhed i forbindelse med, at mennesket udtrykker sin frie vilje. Det giver erfaringer, og det medfører indsigt i naturlovene. Hvis mennesker i uvidenhed er utro, tager stoffer, drikker alkohol eller på andre måder opfører sig forkert, vil de opleve konsekvenserne fra den naturlov, der kaldes karmaloven – eller loven om årsag og virkning. Det vil ske via lidelse i det aktuelle eller i et fremtidigt liv. Erfaringerne medfører, at mennesket langsomt men sikkert vil lære at underordne sig naturens lovmæssigheder. Selv om menneskeheden er på vej ind i en ny tidsalder, betyder det ikke, at hverken naturlovene eller de love og regler, der gælder for visdomsundervisning og bevidsthedsudvikling er blevet ugyldige. De gælder stadig.

Artikel-Tanker-om-seksualitet
Download-fil: TANKER OM SEKSUALITET


Artikel-Tanker-om-seksualitet
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM SEKSUALITET