Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NY BEVIDSTHED - NYT SPROG
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-John-Henry-Barrows

NY BEVIDSTHED - NYT SPROG (3 af 4)


I Den Nye Tidsalder vil der opstå nye ord, lyde og idéer med relation til den måde mennesket tænker og udtrykker sig, efterhånden som den nye civilisation vokser frem.

NY BEVIDSTHED - NYT SPROG (3 af 4)

Intuitiv erkendelse

 

Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-04-John-Henry-BarrowsSwami Vivekanandas tale er et eksempel på talens magt. Talens magt er brugt af mange andre i menneskehedens historie – eksempelvis taler som Kristi Bjergprædiken, Buddhas sidste prædiken, Lincolns tale i Gettysburg, nogle af Churchills radiotaler og Martin Luther Kings (billedet tv.) "I have a dream"-tale. Ord med denne styrke opfattes direkte og skaber intuitiv erkendelse, som er langt mere vidtrækkende end ordenes umiddelbare betydning, for de borer sig direkte ind i det, som den indiske lærer Patanjali kaldte "regnskyen af det, der kan vides". Ordene udtrykker sandheder, der gør indtryk på menneskets bevidsthed. Mange ophøjede lærere, som forstod og brugte talens magt, har aldrig nedskrevet deres tanker og idéer. Det overlod de til tænkere og teologer og de mange, som fulgte efter for at dissekere, debattere og udpensle det, som oprindelig var et enkelt og direkte udtryk for guddommelighed.

Smukke tanker − smukt sprog

Aristofanes sagde: "Smukke tanker skal udtrykkes med et smukt sprog". I Den Nye Tidsalder vil menneskeheden i høj grad beskæftige sig med åndelige emner. Det vil uden tvivl medføre store forandringer i sproget, der skal forandres fra det nuværende relativt primitive udtryksniveau, for sproget skal være et redskab, der kan beskrive universel kærlighed. Under indflydelse af den indstrømmende universelle energi vil ord, der fremmer separatisme og egoisme, efterhånden vige pladsen for nye ord, begreber og idéer, som bedre kan udtrykke den voksende sans for syntese.

 

Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-05-John-Henry-Barrows

Artikel-Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-John-Henry-Barrows
Download-fil: NY BEVIDSTHED - NYT SPROG - John Henry Barrows


Artikel-Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-John-Henry-Barrows
Læsefil med vendbare sider: NY BEVIDSTHED - NYT SPROG