Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKEKRAFT
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-TANKEKRAFT-e-Bog-Annie-Besant-Åndsvidenskab

TANKEKRAFT (13 af 13)


Bogen er en hjælp til mennesker, der vil udvikle de mentale potentialer. Mestrer man de principper, der beskrives i bogen, vil det være muligt at udnytte de iboende egenskaber.

TANKEKRAFT (13 af 13)

EPILOG

På den måde kan man lære at bruge den stærke tankekraft, der findes i alle mennesker. Ved øvelse kan man lære at bruge den med den størst mulige virkning. Tankekraften vil vokse, når den bruges, indtil man med glæde opdager, at mennesket har store evner til at udføre et praktisk og effektivt tjenestearbejde.

Det er vigtigt at huske, at mennesket allerede bruger evnerne. Det gør det ubevidst, tilfældigt og svagt, for mennesket påvirker konstant sine omgivelser på livets vej på godt og ondt. Bogen er et tilbud til læseren om at bruge tankekraften bevidst, konstant og stærkt. Alle tænker i et eller andet omfang, selv om de tankestrømme, de skaber, er svage. Alle påvirker sine omgivelser, uanset om de vil det eller ej. Det eneste spørgsmål, man skal tage stilling til, er, om man vil gøre det til gavn eller skade, svagt eller kraftigt, tilfældigt eller med et formål. Alle tankesind kommer i kontakt med hinanden, men man kan vælge de tanker, man vil modtage, og de tanker, man vil afvise. Man påvirker og man påvirkes − men man kan påvirke andre til gavn eller til skade. Man kan selv blive påvirket af det gode eller af det onde. Her ligger menneskets valg – et valg der har stor betydning for mennesket selv og for menneskeheden.

 

Foretag kloge valg − for det man vælger i nu’et

har uendelig virkning.

 

Fred med alle skabninger!

Artikel-TANKEKRAFT-e-Bog-Annie-Besant-Åndsvidenskab
Download-fil: TANKEKRAFT - Annie Besant


Artikel-TANKEKRAFT-e-Bog-Annie-Besant-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: TANKEKRAFT