Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TIL SØRGENDE MENNESKER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Til-sørgende-mennesker-Leadbeater-Åndsvidenskab

TIL SØRGENDE MENNESKER (1 af 11)


Sorg skyldes uvidenhed. Jo mere vi ved, desto større tillid vil vi have, for vi vil være overbeviste om, at vi og vores afdøde er i den fuldkomne magts varetægt.

TIL SØRGENDE MENNESKER (1 af 11)

e-Bog

TIL SØRGENDE MENNESKER

 

Af C.W. Leadbeater

 

Til-sørgende-mennesker-Leadbeater-Åndsvidenskab

Du kan frit downloade e-bogen "TIL SØRGENDE MENNESKER" af C.W. Leadbeater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste e-bog, hvis du ønsker at downloade bogen.

Klik på den nederste e-bog, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende bogens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

Kort omtale af denne bog:

 

TIL SØRGENDE MENNESKER af C.W. Leadbeater er en lille men vigtig e-bog. Som titlen siger, henvender e-bogen sig til mennesker, der sørger over tabet af en ægtefælle, et barn, et familiemedlem eller en kær ven, der er afgået ved døden. Det er almindeligt og naturligt at blive tynget af sorg i denne situation, og mon ikke de fleste oplever, at der hverken findes håb eller trøst men kun sorg og savn, når døden har skabt denne adskillelse? Men C.W. Leadbeater fortæller, at der er håb og trøst, fordi sorgen er baseret på en fejltagelse. Når vi sørger over, at mennesker, vi holder af, er gået bort, sørger vi over noget, som i virkeligheden ikke er sket. De er ikke gået bort.  Og når vi forstår virkeligheden, vil sorgen forsvinde. C.W. Leadbeater havde en usædvanlig veludviklet clairvoyance, som han brugte til logiske og systematiske videnskabelige studier af livet efter livet. Denne virkelighed om livet som afdød, som han har iagttaget og beskrevet, ligger til grund for det håb og den trøst, han giver i e-bogen.

 

TIL SØRGENDE MENNESKER

 

Af C.W. Leadbeater

 

Oversat af
Thora Lund Mollerup og Erik Ansvang

 

Til-sørgende-mennesker-forfatter-C-W-Leadbeater

C.W. Leadbebater

 

INDHOLD:

 

 • Side 1: TIL SØRGENDE MENNESKER
 • Side 2: Tro eller viden?
 • Side 3: Det sadistiske dogme
 • Side 4 De afdøde er ikke døde
 • Side 5: Livet som afdød
 • Side 6: Kommunikation med de døde
 • Side 7: Helvede?
 • Side 8: Menneskets liv og sjælens liv
 • Side 9: Børnene i efterlivet
 • Side 10: Spiritisme
 • Side 11: Der er ingen grund til at sørge

_________________________________

 

 

Sorgen

 

Et menneske, du holdt meget af, er afgået ved døden. Et menneske, der måske var hele din verden. Og nu oplever du, at verden er tom, og livet ikke længere er værd at leve. Du føler, at glæden har forladt dig for altid − at tilværelsen for fremtiden ikke kan være andet end håbløshed – at livet ikke kan blive andet end en nagende længsel efter ”at berøre en hånd, som ikke er der – en længsel efter at høre en stemme, der er tavs”.

Du tænker naturligvis på dig selv og dit uerstattelige tab, men denne sorg er ikke den eneste. Sorgen forværres af uvisheden om, hvordan den afdøde har det. Du føler, at din kære befinder sig et andet sted − du ved bare ikke hvor. Du håber inderligt, at den afdøde har det godt, men vender du blikket mod himlen, er alt tomt. Når du spørger, kommer der intet svar. Og på denne måde bliver sorgen og tvivlen overvældende. Den skaber en mørk sky, der skjuler Solen.

Din følelse er helt naturlig, og den er forståelig. Der er grund til medfølelse med alle, der sørger på samme måde som dig. Men jeg håber, at jeg kan gøre andet og mere for dig end blot at have medfølelse. Jeg håber, at jeg kan give dig både hjælp og trøst. Et håb og en trøst, der er kommet til tusinder, der var i samme situation som dig. Hvorfor skulle denne hjælp ikke også komme til dig?

Du tænker måske: ”Hvor kan der findes håb eller trøst for mig?” Men der er håb og trøst, fordi din sorg er baseret på en fejltagelse. Du sørger over noget, som i virkeligheden ikke er sket. Når du forstår virkeligheden, vil din sorg forsvinde.

Du tænker nok: ”Mit tab er virkeligt. Hvordan vil du være i stand til at hjælpe mig uden at bringe den døde tilbage til livet?” Jeg forstår din følelse, men vær tålmodig og forsøg at acceptere tre hovedpunkter, som jeg vil præsentere for dig − først i store træk og derefter i overbevisende detaljer.

 1. Dit tab er kun tilsyneladende et faktum, og det stammer alene fra din synsvinkel. Jeg vil give dig en anden synsvinkel. Din lidelse skyldes en stor fejltagelse. Den er udtryk for uvidenhed om naturens love. Lad mig hjælpe dig med at finde vejen til indsigt ved at forklare nogle enkle sandheder, som du efterfølgende kan studere.
 2. Du behøver ikke at være urolig for eller føle usikkerhed angående den afdødes tilstand, for livet efter døden er ikke længere et mysterie. Der findes en tilværelse på den anden side af døden, og denne tilværelse er underlagt de samme naturlove, som den fysiske verden, og den indre verden er udforsket med videnskabelig nøjagtighed.
 3. Du har ingen grund til at sørge, for din sorg påvirker den afdøde. Hvis du blot vil åbne dit sind for sandheden, vil din sorg forsvinde.
Artikel-Til-sørgende-mennesker-Leadbeater-Åndsvidenskab
Download-fil: TIL SØRGENDE MENNESKER - C.W. Leadbeater


Artikel-Til-sørgende-mennesker-Leadbeater-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: TIL SØRGENDE MENNESKER