Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CRO-MAGNON MENNESKET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Cro-magnon-mennesket-Rolf-Kenneth-Myhre

CRO-MAGNON MENNESKET (2 af 4)


Det er sandsynligt, at Cro-Magnon havde Atlantis som sit hjemsted, og at Cro-Magnon-mennesket emigrerede til forskellige områder af atlanterhavskysten.

CRO-MAGNON MENNESKET (2 af 4)

Grimaldi-typen

 

Cro-magnon-mennesket-02-Rolf-Kenneth-Myhre

 

I 1873 fandt man de første skeletter af den såkaldte Grimaldi-type i en hule i Italien. Grimaldi-typen var klart negroid. Senere fandt man mange flere skeletter af Grimaldi-typen i Europa. Man antager, at de er kommet til Europa for ca. 40-45.000 år siden, og de forsvandt helt fra Europa ved slutningen af sidste istid (ca. 12.000 år f.Kr.). På gravsteder, hvor man har fundet både Grimaldi-typen (billedet tv.) og Cro Magnon-typen (billedet th.), har Grimaldi-typen altid ligget nederst, og derfor stammer den fra en tidligere epoke. Arkæologer har også fundet nogle få eksemplarer af "mellemtyper" af Grimaldi-typen og Cro Magnon-typen, eksempelvis fundene af Brünn i 1885 og af Combe Capelle i 1909.

Hvis man ser bort fra nogle usikre mellemtyper, er der altså fundet to typer af det nutidige menneske i Europa: Den negroide Grimaldi-type og Cro Magnon-typen. Den såkaldte Aurignac-kultur i Europa tilhørte Grimaldi-folket − ikke Cro Magnon-folket. Man har spekuleret over, hvordan Cro Magnon-typen kan være opstået. Kan Cro Magnon-typen mon være en mutation af Grimaldi-typen? Den lysere hudfarve kan naturligvis være opstået som en mutation af Grimaldi-typen, men en sådan mutation ville ikke resultere i en væsentlig ændring af skeletbygning og hovedskallens form.

 

Cro-magnon-mennesket-03-Rolf-Kenneth-Myhre

Artikel-Cro-magnon-mennesket-Rolf-Kenneth-Myhre
Download-fil: CRO-MAGNON MENNESKET - Rolf Kenneth Myhre


Artikel-Cro-magnon-mennesket-Rolf-Kenneth-Myhre
Læsefil med vendbare sider: CRO-MAGNON MENNESKET