Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VISER DRAB PÅ CIVILE, AT DRAB PÅ CIVILE ER FORKERT?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Drab-på-civile-Zoltan-Grossman

VISER DRAB PÅ CIVILE, AT DRAB PÅ CIVILE ER FORKERT? (6 af 7)


USAs militær er parat til at dræbe udenlandske civile i tusindvis, for at vise, at det er forkert at dræbe amerikanske civile.

VISER DRAB PÅ CIVILE, AT DRAB PÅ CIVILE ER FORKERT? (6 af 7)

I 2000’erne

 

Drab-på-civile-12-Zoltan-Grossman

Dræbte børn efter USA-angreb i Kandahar-provinsen
den 8. september 2012

 

Selv når det amerikanske militær tilsyneladende har defensive motiver, ender det med angreb på de forkerte mål. Efter bombninger i 1998 af to amerikanske ambassader i Østafrika var amerikanernes ”hævn” ikke kun rettet mod Osama bin Ladens træningslejre i Afghanistan, men desuden mod en farmaceutisk fabrik i Sudan, som fejlagtigt blev betragtet som leverandør til kemisk krigsførelse. Osama Bin Laden gengældte ved at angribe et amerikansk krigsskib i Yemen i 2000. Efter terrorangrebet i 11. september 2001 på USA var det amerikanske militær igen klar til at angribe og bombe Afghanistan og muligvis også andre nationer, som blev beskyldt for at fremme anti-amerikansk ”terrorisme”. Og resultatet var igen drab på hundredtusinder af civile. Det angivne formål med invasionen af Afghanistan var at fange Osama bin Laden, nedbryde Al-Qaeda og fjerne Taliban-regimet, der havde støttet Al-Qaeda og givet netværket et tilflugtssted. USA og Storbritannien førte an i en militærkampagne, der primært bestod af luftbombardementer, men også med landtropper. I 2002 indgik britiske og amerikanske landtropper også i kampene. Senere deltog også andre NATO-tropper i kampene – bl.a. danske. Invasionen fjernede Taliban-styret fra magten, men siden invasionens afslutning har Taliban-tropperne fortsat bekæmpet den vestlige invasionsstyrke. For de vestlige invasionsstyrker har krigen været en fiasko, når det gælder målet om at forhindre Al-Qaedas bevægelsesfrihed. Siden invasionen er Afghanistan blevet mindre stabilt på grund af øget aktivitet blandt krigsherrer og Taliban-tro styrker, den illegale narkotikaproduktion er voksende og Afghanistan har en skrøbelig regering med begrænset kontrol uden for hovedstaden Kabul.

 

Drab-på-civile-13-Zoltan-Grossman

Dræbt barn efter amerikansk droneangreb i Pakistan

 

Besættelsen af Afghanistan vil helt sikkert øge voldsspiralen i en eskalerende række af gengældelser, som også er kendetegnende for konflikterne i Mellemøsten. Der er ingen tvivl om, at endnu flere civile vil miste livet i USA’s øje-for-øje og tand-for-tand kamp mod ”terrorisme” i et forsøg på at hævne de 5.000 civile, der døde den 11. september 2001.

Artikel-Drab-på-civile-Zoltan-Grossman
Download-fil: VISER DRAB PÅ CIVILE, AT DRAB PÅ CIVILE ER FORKERT? - Dr. Zoltan Grossman


Artikel-Drab-på-civile-Zoltan-Grossman
Læsefil med vendbare sider: VISER DRAB PÅ CIVILE, AT DRAB PÅ CIVILE ER FORKERT?