Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Clairvoyance-&-psykiske-evner-Kenneth-Sørensen

CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER (3 af 5)


Det er blevet populært at anvende clairvoyance og psykiske evner. Men hvad er det, clairvoyante ser? Hvad er clairvoyant klarsyn, og hvorfor bliver man clairvoyant?

CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER (3 af 5)

Clairvoyance og psykiske evner

på bevidsthedsplanerne

 

Clairvoyance-&-psykiske-evner-03-Kenneth-Sørensen

 

På astralplanet, der er de kollektive følelsers plan og det første opholdssted for alle sjæle, der træder ud af inkarnation – de såkaldt døde. Her møder sjælen hele menneskehedens samlede forestillings- og begærliv – dvs. en kombination af mentale og følelsesmæssige hukommelsesbilleder. På astralplanet har sjælen følgende evner: Lavere astral clairvoyance (clairvoyant klarsyn), clairaudience (klarhørelse), psykometri (klarfølelse), forestillingsevne og aspiration.

På det lavere mentalplan, der rummer menneskehedens samlede tankeformer, møder sjælen alle de sjæle, der er afgået ved den astrale død (den anden død). Nogle er på vej opad mod sjælen på kausalplanet (det højere mentalplan). Andre er på vej nedad i inkarnation. På det lavere mentalplan har sjælen følgende evner: Højere mental clairvoyance (clairvoyant klarsyn), højere clairaudience (klarhørelse), højere psykometri (klarfølelse) og klar skelneevne.

På kausalplanet, der også kaldes det højere mentalplan, befinder sjælen sig i sin egen verden, og her har sjælen følgende evner til sin rådighed: Dømmekraft, respons på gruppevibration og åndelig telepati. Både begreberne og de evner, der kræves på de højere bevidsthedsplaner repræsenterer en meget højt udviklet bevidsthed, som kun de færreste mennesker har udviklet på nuværende tidspunkt.

På det buddhiske plan, der befinder sig umiddelbart over sjælens plan, findes det sande kærligheds- og visdomsplan. Det buddhiske plan kaldes ofte for intuitionens plan. Her har sjælen følgende evner: Åndelig forståelse, åndelig healing, åndelig vision, åndelig intuition, åndelig idealisme.

På det atmiske plan, der svarer til buddhisternes Nirvana, findes den åndelige viljes plan. Her har sjælen evner, der er helt uforståelige for nutidens menneskehed, for evnerne er i høj grad abstrakte: Salighed, aktiv tjeneste, indsigt, perfektion og alvidenhed.

Artikel-Clairvoyance-&-psykiske-evner-Kenneth-Sørensen
Download-fil: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER - Kenneth Sørensen


Artikel-Clairvoyance-&-psykiske-evner-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER