Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Clairvoyance-&-psykiske-evner-Kenneth-Sørensen

CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER (2 af 5)


Det er blevet populært at anvende clairvoyance og psykiske evner. Men hvad er det, clairvoyante ser? Hvad er clairvoyant klarsyn, og hvorfor bliver man clairvoyant?

CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER (2 af 5)

Hvad er clairvoyance (klarsyn)

og psykiske evner?

 

Iflg. åndsvidenskaben er mennesket dybest set en sjæl. Sjæl er ganske enkelt et andet ord for bevidsthed. Sjælen og bevidstheden har en række sanser, som den bruger til at udvikle sig selv dvs. bevidstheden med. På det fysiske plan har sjælen de kendte fem fysiske sanser, som hjælper den til at orientere sig i og forstå den fysiske verden. I de indre verdener har sjælen også en række evner, som den benytter til at orientere sig på de indre eksistensplaner og forstå dem. Iflg. åndsvidenskaben består virkeligheden af syv bevidstheds- eller eksistensplaner, der omfatter alt fra det højeste, fineste og mest subtile åndelig plan til det laveste, groveste, tætteste og tungeste fysiske plan.

 

Clairvoyance-&-psykiske-evner-02-Kenneth-Sørensen

De syv eksistensplaner

Planche 01 - Clairvoyance-&-psykiske-evner

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover

 

På hver eksistensplan har sjælen en række aktive og latente evner, som den kan benytte, forudsat at evnerne er udviklet. De evner, der er knyttet til de højere eksistensplaner, er de mest omfattende, men også de mest indsigtsfulde, for på de højere eller dybere planer nærmer man sig årsagernes verdener. Derfor giver de højere planer den mest præcise indsigt og forståelse, forudsat at man har evnerne, der kan afkode de høje frekvenser. Og det modsatte gør sig naturligvis gældende, når man bevæger sig ind på de lavere planer, for her præsenteres man for virkningernes verdener. Det medfører, at f.eks. astral clairvoyance giver indsigt på astralplanet, men de clairvoyante iagttagelser er uundgåeligt meget usikre. Derfor kaldes astralplanet også blændværkets plan.

Ægte intuition er en langt højere og mere præcis psykisk evne, end hvis en clairvoyant anvender astral clairvoyance. Men bemærk at der står ægte intuition. Problemet er, at de fleste er uvidende om, hvad der menes med ægte intuition. Ægte intuition er ikke en svag og udefinerbar fornemmelse af, at et eller andet muligvis kan være sandt. Intuition er en krystalklar og ufejlbarlig indsigt i alle de højere aspekter af planen for planeten, og hvordan det enkelte menneskes liv passer ind i planen. Ægte intuition er derfor nært knyttet til meningen og formålet med tilværelsen.

Artikel-Clairvoyance-&-psykiske-evner-Kenneth-Sørensen
Download-fil: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER - Kenneth Sørensen


Artikel-Clairvoyance-&-psykiske-evner-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER