Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HANDLING UDEN HÆNDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Handling-uden-hænder-Meditation-esoterisk-instruktion

HANDLING UDEN HÆNDER (2 af 3)


Med ydre aktivitet fører vi etiske og moralske principper ind i daglige holdninger og aktiviteter. Indre aktivitet er vanskeligere at forstå.

HANDLING UDEN HÆNDER (2 af 3)

Vi er alle medbyggere

af fremtiden

 

På denne måde fødes morgendagens verden time for time. Tænkere skaber hele tiden mønstret på alt det, der kommer. Men hver enkelt af os kan ligeledes benytte den skabende tænkning, og ved hjælp af den kan vi i det indre opbygge den fremtidige verdensstruktur og den nye verdens livssyn, der vil blive baseret på åndelige værdier og universelle love. For det er ikke kun opfinderes, forskeres og politikeres tanker, der virkeliggør de forhold og tilstande, vi vil få i morgen.

Et skabende instrument

Tænkeevnen er et stort skabende instrument så vel som en vital "aktivator". Den forbinder os med højere muligheder, og ved hjælp af den bliver vi i stand til at trænge ud over rammen for vores nuværende kundskab og derved få meningens og værdiernes verden i sigte. Dette sætter os i stand til at opsamle de højere tanker om det sande, det gode og det nødvendige, og at bringe det ned til daglig erkendelse og at gøre det til en del i skabelsen af vores livsbetingelser.

 

Handling-uden-hænder-02-Meditation-og-esoterisk-instruktion 

 

Skabende tænkning er et bestemt trin i manifestationen af ideer og højere begreber, og fordi tanken er en energi, kan vi anvende dens kraft til at udvikle de kvaliteter, holdninger og tilstande, som vi mener, bør bestå. Når vi anvender tænkningen bevidst og skabende, bliver vi i stand til at skabe forandringer i vores indre og i vores liv og også til at skabe ændringer i omgivelserne og i verden.

Artikel-Handling-uden-hænder-Meditation-esoterisk-instruktion
Download-fil: HANDLING UDEN HÆNDER


Artikel-Handling-uden-hænder-Meditation-esoterisk-instruktion
Læsefil med vendbare sider: HANDLING UDEN HÆNDER