Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NOSTRADAMUS - OG NY TIDSALDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Nostradamus-og-ny-tidsalder-Ove-von-Spaeth

NOSTRADAMUS - OG NY TIDSALDER (3 af 11)


Renæssancens legendariske profetiforfatter Michel de Notredame blev det meste af sit liv og frem til i dag vidt berømt og stærkt omdiskuteret.

NOSTRADAMUS - OG NY TIDSALDER (3 af 11)

Misforståede rædsler

  

Fra oversættelserne af Nostradamus' 1999-profeti er betegnelsen for den specielle ”konge”, der vil fremtræde ”på himlen”, blevet kendt i den misforståede og lidt poppede version som ”rædselskongen”; men som nævnt har dette i sig selv intet med ”rædsels-varsler” at gøre.

Den afkræftelse blev f.eks. demonstreret, da renæssancens førende astronom og astrolog Tycho Brahe lod sit observatorium grundlægge netop på en dag, hvor Solen dækkede denne stjerne. − Og efterfølgende, at Greenwich Observatory også blev grundlagt på en sådan dag.

Tilbage i oldtiden lod en astrolog − i templet på Samothrake − dronning Olympias graviditet planlægge således, at Alexander d. Store præcis kunne fødes på netop en Basiliskos-dag.

 

Ikon-Nostradamus-og-ny-tidsalder-04-Ove-von-Spaeth 

Regulus/Basiliskos er den eneste stjerne,
der kan siges at befinde sig direkte på Ekliptika.
I Løvens stjernebillede er den hjertet − Cor Leonis –
og den er en af de fem klareste stjerner
på himlen i det hele taget.

Planche - Regulus-Basilisko

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover.

 

Solformørkelsen 1999

Det, som Nostradamus med den astrologiske traditions regler (f.eks. hos Ptolemæus) især kan have profeteret om 1999-formørkelsen ud fra, var, at en solformørkelse i sig selv kan siges at varsle forandring og omvæltninger. Hos mange vil ”omvæltning” opfattes som noget mindre ønskeligt, besværligt, problemfyldt og voldsomt. Da dette så sker under samtidig formørkelse af denne signifikante stjerne i indledningen til en ny tidsalder, ville det − med de fænomener i sammenkobling − traditionelt fortolkes som en omvæltende overgang til noget nyt, en ny æra.

Hvis en af oldtidens astrologer havde mulighed for at praktisere sin lære i vore dage, ville han ud fra disse gamle regler i så fald kunne finde på at indikere en forbindelse til f.eks. verdens førende nations præsident. I dagene tættest ved den daværende aktuelle præsidents (Bill Clintons) fødselsdag den 19. august i 1998 indtraf den omhandlede formørkelse på Basiliskos/Regulus − på tærsklen til den ny tidsalder.

Den gamle astrolog ville ud fra sin tradition tyde dette varsel om landets leder som værende identisk med et varsel om landets skæbne. Også i dette tilfælde ville det afspejle det før antydede turbulente forløb af varighed hen til næste solformørkelse − hvilket netop den udvalgte person i det pågældende præsidentembede således skulle være udsat for.

Dertil kunne dommedagsprofeter lægge vægt på, at en amerikansk præsident, dvs. som indehaver af dette embede (her Clintons forgænger G.W. Bush), der ud fra den tankegang ansås forbundet med denne specielt markante 1998-solformørkelse, havde præcist under en helt anden, tidligere solformørkelse i januar 1991 iværksat det store luftbombardement af Iraks hovedstad Baghdad, der ligger kun få kilometer fra oldtidens Babylon. Og netop ”Babylons destruktion med ild på himlen” omtaler Bibelens ”Johannes’ Åbenbaring” (17,5) i større forbindelse med ”tusindårsriget” som en indledning til verdens store omvæltning.

 

Ikon-Nostradamus-og-ny-tidsalder-05-Ove-von-Spaeth

Solformørkelsen 11. august 1999
dækker et bælte tværs over Europa
− med bestemte byer og steder.

Planche - Solformørkelsen-1999

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover.

Artikel-Nostradamus-og-ny-tidsalder-Ove-von-Spaeth
Download-fil: NOSTRADAMUS - OG NY TIDSALDER - Ove von Spaeth


Artikel-Nostradamus-og-ny-tidsalder-Ove-von-Spaeth
Læsefil med vendbare sider: NOSTRADAMUS - OG NY TIDSALDER