Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

AFTENTILBAGEBLIK
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Aftentilbageblik-Meditation

AFTENTILBAGEBLIK (1 af 2)


Tilbageblik er som havearbejde. Man fjerner ukrudtet og plejer de sunde planter, vander, beskytter, omplanter, beskærer og høster for at bruge udbyttet med omtanke.

AFTENTILBAGEBLIK (1 af 2)

AFTENTILBAGEBLIK

Omrids til meditation

 

 

 Aftentilbageblik-Meditation 

Du kan frit downloade "AFTENTILBAGEBLIK - OMRIDS". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

AFTENTILBAGEBLIK

OMRIDS TIL MEDITATION

 

Aftentilbageblik-Meditation-01

 

Hvis du vælger at supplere din meditation med dette aftentilbageblik, skal du forsøge at udføre den lige så trofast og rytmisk, som din primære meditation.

Hvis du endnu ikke er trænet i at meditere, anbefales det, at du udelukkende arbejder på at etablere en sikker meditationsrytme, og forsøger at opbygge evnen til at koncentrere tankesindet, for det er en forudsætning for at bevæge sig ind i meditationsstadiet. Men meditation giver viden og energi, og mange får efterhånden evner og overskud til at supplere den daglige morgenmeditation med mindre meditationer, som kan udvide meditations- og tjenestearbejdet − eksempelvis med aftentilbageblikket.

 

Aftentilbageblik

Hvis du vælger at foretage et aftentilbageblik, skal du vide, at det mest værdifulde tilbageblik er klart, hurtigt, objektivt og upartisk. Efterhånden som den regelmæssige, daglige meditation langsomt og sikkert fjerner interessen fra den selvoptagede, egoistiske personlighed og flytter opmærksomheden over til sjælens samarbejdende hensigt, vil tendensen til at spilde tid og tanker på selvbebrejdelser, selvfordømmelse, selvforsvar eller selvros under tilbageblikket blive gradvis mindre. Overdreven selvoptagethed forsvinder ganske enkelt, når sjælens lys åbenbarer nye potentialer i dine menneskelige relationer.

Dine egne egenskaber (gode såvel som mindre gode) skal kun interessere dig i den udstrækning, de støtter eller forhindrer det, du opnår en erkendelse af, at du bør gøre. Der er en vis lighed mellem et godt tilbageblik og et godt havearbejde. I begge tilfælde luger man igen og igen ukrudtet væk, men hovedinteressen samler sig om at dyrke blomster og grøntsager, vande dem, beskytte de svage skud, omplante dem så de bliver stærkere, beskære dem hvis det er nødvendigt og til sidst høste og bruge udbyttet med omtanke.

Artikel-Aftentilbageblik-Meditation
Download-fil: AFTENTILBAGEBLIK


Artikel-Aftentilbageblik-Meditation
Læsefil med vendbare sider: AFTENTILBAGEBLIK