Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TIDSALDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen

VANDBÆRERENS TIDSALDER (1 af 8)


Menneskeheden er på vej ind i en ny tidsalder, hvor gruppebevidsthed finder sammen på tværs af alle religiøse og racemæssige skel.

VANDBÆRERENS TIDSALDER (1 af 8)

VANDBÆRERENS TIDSALDER

 

Af Kenneth Sørensen
Fra "Fuldmånemeditation – på tærskelen til en ny verdensreligion"

  

Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen

Du kan frit downloade "VANDBÆRERENS TIDSALDER" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

Vandbærerens-tidsalder-01

 

”I Vandbærerens tegn vil Fisketidsalderens vand symbolsk set blive opsamlet i vandkrukken, som bæres på skulderen af vandbæreren. Det er symbolet, som karakteriserer tegnet, for Vandbæreren symboliserer den vandbærer, der bringer livets vand til folket – et mere fyldestgørende liv”.

Alice A. Bailey: The Destiny of the Nations, p. 150

 

Globalisering – et udtryk for Vandbærerens tidsalder

Menneskeheden lever på mange måder i en helt enestående tid, hvor den teknologiske revolution − især inden for kommunikationsområdet − har skabt et globalt netværk af forbindelseslinjer. Satellitforbindelser, internettet og nyhedsmedierne udgør et tæt sammenvævet nervesystem, hvor regeringer, organisationer, multinationale selskaber, institutioner og privatpersoner er i uafbrudt forbindelse med hinanden. Mennesket lever i en global tidsalder, hvor den økonomiske, politiske og økologiske afhængighed er en realitet for de fleste beslutningstagere, der erkender nødvendigheden af øget samarbejde og harmonisering.

 

Vandbærerens-tidsalder-02

 

Globaliseringen skaber imidlertid også muligheder for forbrydersyndikater og skruppelløse monopolforetagender, der står klar til at stjæle, udbytte og udnytte menneskehedens fælles ressourcer. Mange samfundsforskere og kommentatorer er bekymrede for globaliseringen, mens andre er begejstrede, men en ting er sikkert – udviklingen kan ikke ændres. De nationer, der forsøger at isolere sig og udelukke sig fra det globale fællesskab − eksempelvis Nordkorea − oplever regression og fattigdom. Og de nationer der kæmper for at tilpasse sig den nye virkelighed og deltager aktivt i udviklingen, får del i en vækst som på alle områder − set i et historisk perspektiv − er enestående.

Set fra en esoterisk synsvinkel står menneskeheden midt i et globalt bevidstheds- og værdiskift. Menneskeheden er ved at forlade et materialistisk orienteret eksistensgrundlag, og den begynder nu at prioritere etiske og moralske værdier højere end profit og konkurrence. Begrebet, den politiske forbruger, er blevet en reel magtfaktor, og det kommer til udtryk som ændrede forbrugsvaner, hvor stadig flere f.eks. køber sunde og økologiske varer. Dengang Shell i midten af halvfemserne blev tvunget til at opgive sine dumpninger af olieboreplatforme i Nordsøen, var det et internationalt gennembrud for den politiske forbruger.

 

Vandbærerens-tidsalder-03

Artikel-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen
Download-fil: VANDBÆRERENS TIDSALDER - Kenneth Sørensen


Artikel-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TIDSALDER