Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MØRKET - I NYT LYS
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mørket-i-nyt-lys-Erik-Ansvang

MØRKET - I NYT LYS (1 af 12)


I skabelsens processer repræsenterer mørket og den usynlige ånd det aktive aspekt, mens lyset og dagen er det passive aspekt – dvs. det substantielle eller formmæssige aspekt.

MØRKET - I NYT LYS (1 af 12)

M Ø R K E T

I NYT LYS

 

Af Erik Ansvang

  

Mørket-i-nyt-lys-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "MØRKET - I NYT LYS" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

MØRKET

I NYT LYS

 

Mørket-i-nyt-lys-01-Erik-Ansvang

 

Energi og liv

Alt er energi, siger naturvidenskaben. Energi og liv er identiske begreber, siger åndsvidenskaben, og derfor må alt i Universet være liv. Fra en åndsvidenskabelig synsvinkel er det derfor logisk, at begrebet liv udgør en enhed. Der er kun ét liv i Universet. Livets enhed kaldes sædvanligvis Gud, og livet kommer til udtryk gennem utallige former på mangfoldige niveauer eller eksistensplaner, og det er udelukkende formerne, der skaber illusionen om livets adskilthed. Mennesket kan endnu ikke fatte livets enhed, og naturvidenskaben beskriver derfor kun mennesket og andre levende skabninger som stof og form. Åndsvidenskaben anbefaler, at man begynder at betragte mennesket som energi og analysere energiens frekvenser i formerne, og i betragtning af, at alt er energi, vil det selvfølgelig være den mest præcise analysemetode.

Mennesker er energi i former eller legemer og mennesker er forskellige, men det, der gør dem forskellige, er forskellen i frekvenser. Et menneskets identitet er derfor summen af frekvenser eller energistrømninger, der udgør menneskets manifestation. De identitetsproblemer, der kendes fra både filosofien og psykologien, er hermed principielt løst, for identitet kan angives med frekvenser. Og nærmere kan man ikke komme en identifikation af et menneske, for ved hjælp af frekvenserne kan man reelt definere livet i enhver levende skabning.

Artikel-Mørket-i-nyt-lys-Erik-Ansvang
Download-fil: MØRKET - I NIT LYS - Erik Ansvang


Artikel-Mørket-i-nyt-lys-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MØRKET - I NIT LYS