Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TRE FULDMÅNECEREMONIER I FEM FULDMÅNEDAGE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-3-ceremonier-i-5-dage-Saraydarian

TRE FULDMÅNECEREMONIER I FEM FULDMÅNEDAGE (1 af 5)


Årets kulminationsfase falder ved fuldmåne i Vædderen, Tyrens og Tvillingernes tegn.

TRE FULDMÅNECEREMONIER I FEM FULDMÅNEDAGE (1 af 5)

TRE FULDMÅNECEREMONIER

I FEM FULDMÅNEDAGE

 

Af Torkom Saraydarian m.fl.

 

3-ceremonier-i-5-dage-Saraydarian

Du kan frit downloade "TRE FULDMÅNECEREMONIER I FEM FULDMÅNEDAGE" af Torkom Saraydarian m.fl. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

TRE FULDMÅNECEREMONIER

I FEM FULDMÅNEDAGE

 

3-ceremonier-i-5-dage-01

 

Hver måned i perioden omkring tidspunktet for fuldmåne åbner der sig en kanal mellem den åndelige og den fysiske verden. I fem intensive dage strømmer åndelige og astrologiske energier ind i menneskehedens bevidsthed fra højere bevidsthedsplaner. I de fem dage forbinder Hierarkiets medlemmer sig med det center, der kaldes Shamballa, for at modtage ny inspiration, nye visioner og en ny energitilførsel til tjenestearbejdet for naturrigerne på planeten og forberedelserne til deres eget arbejde på de højere bevidsthedsplaner.

Disciple og indviede benytter fuldmåneperiodens fem dage til at kontakte Hierarkiet for at modtage visdom og energi, som skal bruges i forbindelse med deres tjenestearbejde, og aspiranter bruger energierne i deres bestræbelser med at kontakte deres sjæl, som er en del af Hierarkiet. Hver måned tager de – bevidst eller ubevidst – kontakt med sjælen, og hvis de forbereder sig nogle få dage før fuldmånen, kan energiernes virkning være særdeles konstruktiv og positiv.

Bestemte astronomiske og astrologiske forhold medfører, at Solens kraftfulde energier har direkte adgang til Jorden, og det stimulerer de mediterendes bevidsthed. Hvis man bruger den gode vilje til tjenestearbejde for helheden, kan man på den måde samarbejde med Hierarkiet, som har opmærksomheden vendt mod menneskeheden i de fem dage omkring fuldmåne. Det betyder, at man har mulighed for at bidrage direkte og bevidst for Jordens og menneskehedens udvikling.

De tre store fuldmånehøjtider

Ligesom månederne har året en kulminationsfase, som åndeligt søgende mennesker kan tage udgangspunkt i. Kulminationsfasen falder sammen med de tre fuldmåner i Vædderen, Tyrens og Tvillingernes tegn i perioden fra marts til juni. De tre højtider er tidspunkter, hvor den planetariske målsætning for det kommende år kan erkendes af grupper, der er telepatisk modtagelige. Det er et afgrænset tidsrum, hvor menneskeheden og de åndelige bevidsthedsplaner står i det tætteste forhold til hinanden, og hvor årets mest intense indstrømning af lys, kærlighed og viljen til det gode er dominerende. Det er en periode, hvor det er menneskehedens opgave at skabe kontakt, blive inspireret og planlægge det kommende års åndelige aktiviteter for rigtige menneskelige relationer. 

Artikel-3-ceremonier-i-5-dage-Saraydarian
Download-fil: TRE FULDMÅNECEREMONIER I FEM FULDMÅNEDAGE - Torkom Saraydarian m.fl.


Artikel-3-ceremonier-i-5-dage-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: TRE FULDMÅNECEREMONIER I FEM FULDMÅNEDAGE