Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EVOLUTIONENS SIDESPOR
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Evolutionens-sidespor-Spirituel-mystik-Åndsvidenskab

EVOLUTIONENS SIDESPOR (3 af 3)


Afdøde, trækkes tilbage til nyt fysisk liv af deres begær. Men det er muligt, at et menneskes begær i et specielt fysisk liv kan føre det til en helt anden verden.

EVOLUTIONENS SIDESPOR (3 af 3)

Lavere befrielse

 

Evolutionens-sidespor-04-Spirituel-mystik-Åndsvidenskab

 

Der findes tilfælde, hvor et menneske er kommet ret langt på udviklingsvejen, og hvor det har opnået en form for befrielse, der er ”lavere” end den endelige og ægte befrielse. Det har nået et meditationsstadie, hvor de mentale evner har stor værdi, og derfor kan dette menneske være til stor nytte. Det har erhvervet en væsentlig intellektuel kraft gennem koncentration og meditation, og det er på det intellektuelle område, det har bedst mulighed for at hjælpe verden. Og ønsket om at hjælpe og tjene vil føre det til en verden, hvor det er i stand til at arbejde på denne bestemte måde. Det vil være en verden på højde med sjælslegemet (kausallegemet) – det vil sige mentalplanets højere underplaner. Det kan leve i denne ophøjede verden i æoner og være til stor hjælp, fordi det herfra sender strømme af koncentrerede tanker ud til gavn for andre og på den måde hjælper med til at fylde det store generelle reservoir af åndelig kraft, som mestrene kan trække på.

Det er blot én mulighed, men det vil være klogt at være opmærksom på de mange forskellige muligheder, som menneskets ånd faktisk har. Man er så vant til at forestille sig udviklingsvejen på én bestemt måde, og derfor glemmer man, at der i forbindelse med hvert eksistensplan findes mange forskellige områder eller verdener, hvor mennesker med en anden udvikling kan opholde sig – mennesker, der har levet et meget afholdende liv, men som ikke har nået en udviklingsgrad, der kvalificerer det til at blive medlem af Det Store Hvide Broderskab.

Artikel-Evolutionens-sidespor-Spirituel-mystik-Åndsvidenskab
Download-fil: EVOLUTIONENS SIDESPOR - Annie Besant


Artikel-Evolutionens-sidespor-Spirituel-mystik-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: EVOLUTIONENS SIDESPOR