Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKET & KÆRLIGHEDEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mennesket-&-Kærligheden

MENNESKET & KÆRLIGHEDEN (1 af 8)


Esoterisk set er kærligheden den mest fantastiske kraft og den skønneste egenskab i verden. Den er den største af alle kræfter og egenskaber.

MENNESKET & KÆRLIGHEDEN (1 af 8)

MENNESKET & KÆRLIGHEDEN

  

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Mennesket-&-Kærligheden

Du kan frit downloade "MENNESKET & KÆRLIGHEDEN". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

MENNESKET & KÆRLIGHEDEN

 

Mennesket-&-Kærligheden-01

 

Esoterisk set er kærligheden den mest fantastiske kraft

og skønneste egenskab i verden.

Den er den største af alle kræfter og egenskaber.

 

Hvad er kærlighed?

Kærligheden er i virkeligheden den reneste refleks både af enheden og af livets og naturens skaberkraft. Kærlighed er den mest autentiske viden, som en individualitet – uanset hvilket naturrige den tilhører − kan have om alt, hvad livet i virkeligheden er, om alt hvad det kan og skal blive.

Kærligheden er den store oplevelse. Den er det laveres mystiske evne til at løfte sig op over det lavere. Den er den mystiske kontakt med åndelige højder. Den er tidens sammensmeltning i den evighed, der udsendte tiden.

Kærligheden skaber verden, opretholder verden, genføder verden. Kærligheden er begyndelsen til vækst, vejen til vækst og vækstens mål.

Kærlighed er hjertet i alt. Kærlighed gennemstråler mere og mere alt og alle, indtil de kan udfolde deres fuldkommenhed. Der eksisterer intet, hvori kærligheden ikke eksisterer − uanset hvor uskønt og hvor tilsyneladende lavtstående det ser ud til at være. Der findes intet, som kærligheden ikke stiller i et positivt lys. Kærligheden er den gyldne kæde, der forener alt. Der findes ikke et eneste menneske, som er uvidende om kærlighed eller er tømt for kærlighed – selv om det måske kun er den kærlighed, livet kan tilbyde. Menneskets kærlighed til et andet menneske kan svigte – og det samme gælder menneskets kærlighed til dyr, blomster, træer, urter, sten, jord eller et menneskes kærlighed til et andet menneske − men livets kærlighed til alt og alle svigter aldrig, for livets kærlighed kender ikke til afvisning. Den er konstant i forhold til alt og alle, og den er til stede, selv om man ikke kan se kærligheden med fysiske øjne.

Kærlighed er loven og dens opfyldelse. Kærlighed er retfærdighed. Kærlighed er universel, og den stimulerer alle i forhold til behov. Kærlighed er det virkelige i det uvirkelige, lyset i mørket, livet midt i livets skygge, som mennesket kalder død. Kærligheden er liv, lykke, fred, tillid, udholdenhed, venskab og udødelighed.

Artikel-Mennesket-&-Kærligheden
Download-fil: MENNESKET & KÆRLIGHEDEN


Artikel-Mennesket-&-Kærligheden
Læsefil med vendbare sider: MENNESKET & KÆRLIGHEDEN