Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MEDITATION I GLOBALT PERSPEKTIV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Meditation-i-globalt-perspektiv-Kenneth-Sørensen

MEDITATION I GLOBALT PERSPEKTIV (7 af 7)


Meditation er den skabende faktor på Jorden, men meditation er ikke forbeholdt det enkelte menneske. Hierarkiets mestre virkeliggør deres hensigt via meditation.

MEDITATION I GLOBALT PERSPEKTIV (7 af 7)

Shamballa-kraftens direkte påvirkning

 

Meditation-i-globalt-perspektiv-20

 

Ud over den ovenstående energimæssige kommandovej fortæller åndsvidenskaben, at menneskeheden som helhed er begyndt at skabe en direkte kanal uden om Hierarkiet til Shamballa. Det skyldes den udbredte anvendelse af Den Store Invokation, der skaber en direkte telepatisk kontakt mellem Shamballa og menneskeheden. Efterhånden vil processen skabe en stærk triangel af energier, der udveksles direkte mellem de tre centre. Det er ikke tilfældet i nutiden. Menneskeheden er fortsat for egoistisk og materialistisk til at blive betroet viljens kraftfulde energi, for den kan både stimulere viljen til det gode og viljen til det onde. Det afhænger af bevidsthedsniveauet hos den nation eller den gruppe, der modtager energien. Et historisk tilbageblik kan måske anskueliggøre det.

Fire gange tidligere har menneskeheden mærket virkningerne af den direkte Shamballa-kraft – dvs. effekten af 1. stråle. Første gang var under individualiseringen, da menneskeheden gik fra dyreriget til menneskeriget for omkring 18½ millioner år siden. Anden gang var i forbindelse med Atlantis’ undergang. Tredje gang var i begyndelsen af det 20. århundrede. Det resulterede i to verdenskrige og lysets sejr over mørket. Shamballa-kraften var desuden ansvarlig for, at menneskeheden fik både evnen til at spalte atomet og idéen om at etablere FN. Fjerde gang var i 1975, og i år 2000 nåede Shamballa-kraften for tredje gang i samme århundrede menneskeheden direkte uden Hierarkiets mellemkomst. Hver gang Shamballa-kraften er aktiv, åbenbares endnu et aspekt af den guddommelige vilje og plan. Den umiddelbare virkning af Shamballa-kraften er nedbrydning af de organisationer og institutioner, der har mistet deres oprindelige åndelige formål. Desuden skaber kraften en syntese mellem nationer, grupper og individer.

 

Meditation-i-globalt-perspektiv-21

 

 

_________________________________

Bringes med tilladelse fra Kentaur Træning,
der tilbyder konsultationer, kurser, bøger til private og erhverv.
WebSite: www.psykosyntese.dk

_________________________________

 

Artikel-Meditation-i-globalt-perspektiv-Kenneth-Sørensen
Download-fil: MEDITATION I GLOBALT PERSPEKTIV - Kenneth Sørensen


Artikel-Meditation-i-globalt-perspektiv-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: MEDITATION I GLOBALT PERSPEKTIV