Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HUMAN RIGHTS WATCH
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Human-Rights-Watch

HUMAN RIGHTS WATCH (1 af 3)


Human Rights Watch dokumenterer, påtaler og eksponerer krænkelser af menneskeret i alle dele af verden. Organisationen arbejder blandt andet aktivt imod dødsstraf.

HUMAN RIGHTS WATCH (1 af 3)

HUMAN RIGHTS WATCH

 

Human-Rights-Watch

Du kan frit downloade "HUMAN RIGHTS WATCH". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

HUMAN RIGHTS WATCH

 

Human-Rights-Watch-01

 

Human Rights Watch er en af verdens førende uafhængige organisationer, der arbejder for at forsvare menneskerettighederne og overvåge, om de overholdes. Human Rights Watch fokusere verdens opmærksomhed der, hvor menneskerettighederne krænkes.

 

Human-Rights-Watch-03

 

Human Rights Watch giver de undertrykte stemme og man forsøger at holde undertrykkere ansvarlige for deres forbrydelser. De strenge, objektive undersøgelser og de strategisk målrettede støttegrupper skaber et intenst pres på de ansvarlige for at få dem til at handle i overensstemmelse med menneskerettighederne − og øge omkostningerne ved at krænke dem. I mere end 30 år har Human Rights Watch arbejdet ihærdigt at skabe det juridiske og moralske grundlag for afgørende og vidtrækkende forandringer, og organisationen har kæmpet for at skabe større retfærdighed og sikkerhed for mennesker overalt i verden.

 

Human-Rights-Watch-03

 

Mission

 

Human Rights Watch er dedikeret til at beskytte menneskerettighederne for mennesker over hele verden. Human Rights Watch forsvarer ofre og aktivister for at forhindre forskelsbehandling, for at opretholde politisk frihed, for at beskytte mennesker mod umenneskelig adfærd i forbindelse med krigshandlinger, og bringe lovovertræderne for retten.

 

Human-Rights-Watch-02

 

Human Rights Watch undersøger og afsløre overtrædelser af menneskerettighederne og holdegerningsmændene ansvarlige. Human Rights Watch udfordrer regeringer og de, der har magten, til at sætte en stopper for lovovertrædelser, misbrug og respektere den internationale menneskerettighedslovgivning.

Human Rights Watch mobilisere offentligheden og det internationale samfund ved at orientere om årsagen til menneskerettigheder for alle.

Artikel-Human-Rights-Watch
Download-fil: HUMAN RIGHTS WATCH


Artikel-Human-Rights-Watch
Læsefil med vendbare sider: HUMAN RIGHTS WATCH