Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (1 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (1 af 12)

VANDBÆRERENS TEGN

FRA FISKENES TIDSALDER TIL

VANDBÆRERENS TIDSALDER

 

Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne 

Du kan frit downloade "VANDBÆRERENS TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

VANDBÆRERENS TEGN

FRA FISKENES TIDSALDER TIL

VANDBÆRERENS TIDSALDER

 

Vandbærerens-tegn-01-Jim-Bourne

 

Vandbærerens tegn har særlig betydning og interesse på dette tidspunkt, for to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig. Den ene er den årlige cyklus, hvor Solen går ind i Vandbærerens tegn i februar måned hvert år − det svarer til personlighedens livscyklus. Den anden er den ca. 2.000-årige cyklus, der netop er begyndt, og som kaldes Vandbærerens tidsalder − det svarer til sjælens livscyklus.

I den store cyklus bruger Solen en periode på ca. 25.000 år til at passere gennem alle tolv tegn. Hver af de zodiakale perioder påvirker menneskeheden med de særlige karakteregenskaber, der svarer til stjernetegnets natur og til menneskehedens respons på den. Denne proces kan man følge i disse eksempler:

I de seneste ca. 6.000 år er Solen gået gennem tre tegn − Tyren, Vædderen og Fiskene. I Tyrens tidsalder indførte man Mithra-mysterierne og den hellige tyr var i centrum i ritualerne. Denne periode blev efterfulgt af Vædderens tidsalder − en periode på 2.000 år, hvor man lagde vægt på f.eks. de egyptiske vædderguder Khnum og Amon. Derefter kom en 2.000-årig cyklus i Fiskenes tidsalder. Denne tidsalder havde relation til "vand", følelseslivet, astralplanet og til vandsymboler. I denne tidsalder blev man bevidst om, at "mennesket er som en fisk, der svømmer i følelsernes hav".

 

Vandbærerens-tegn-02-Jim-Bourne

 

Menneskeheden er nu på vej ind i den næste 2.000-årige cyklus − Vandbærerens tidsalder. Symbolet for dette tegn er et menneske, der bærer en krukke med vand på sine skuldre. Krukken er så fuld, at vandet flyder over og ud til alle − og alligevel tømmes den aldrig. Nøgleordet for Vandbærerens tegn er:

 

"Jeg er livets vand, der strømmer ud

til tørstende mennesker".

 

Symbolet for tegnet er også tjenestearbejde. Esoterisk set lægger disciplen alt i krukken for at give det i tjenestearbejde. Det gives frit, når det er nødvendigt for at dække et behov. Gruppers liv og gruppers tænkning vil blive det dominerende karaktertræk i Vandbærerens tidsalder.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN