Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NATURENS ÅNDELIGE SIDE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Naturens-åndelige-side-Åndsvidenskab-esoterisk-indsigt

NATURENS ÅNDELIGE SIDE (1 af 9)


Naturen åbner dørene til ”eventyrverdenen” for det sensitive menneske, der møder den fysisk, psykisk og åndeligt.

NATURENS ÅNDELIGE SIDE (1 af 9)

NATURENS ÅNDELIGE SIDE

 

Af René Sønderbæk

 

 Naturens-åndelige-side-Åndsvidenskab-og-esoterisk-indsigt

Du kan frit downloade materialet "NATURENS ÅNDELIGE SIDE" af René Sønderbæk. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

  

NATURENS ÅNDELIGE SIDE

 

Naturens-åndelige-side-01-Åndsvidenskab-esoterisk-indsigt

 

Det sensitive menneske i naturen

 

Sensitivitet er forstærkede sanser − både de velkendte fem fysiske, men i høj grad også de psykiske sanser. Et sensitivt menneske oplever alt i verden som levende. Det sensitive menneske sanser den fysiske omverdens åndelige liv. Naturen åbner dørene til ”eventyrverdenen” for det sensitive menneske, der møder den fysisk, psykisk og åndeligt. Det rent fysiske aspekt er åbenlyst: Bevægelse.

Vi går ad skovstien på vores ben, og vi svinger armene i takt med skridtene. Skovluften trækkes ned i lungerne og duften pirrer lugtesansen. Blodet suser rundt i kroppen og leverer energi til musklerne, som lever af at blive brugt. Det er balsam for kroppen at blive brugt og stimuleret.

Sindet med dertil hørende sjæl, styrkes også i naturen. Sanseindtrykkene fra naturen er beroligende bl.a. på grund af farverne.

Farver som mennesket ikke kan genskabe, farver i harmoni med hinanden og farver som skifter i de mest utænkelige nuancer alt efter årstiden. Farver på dyr og planter skifter i takt med den cyklus, selve livet drejer om. Duftene i naturen stimulerer hjernedelen for overlevelse. Hvordan lugter det? Kan det spises?

Duftene fører os tilbage til barndommens oplevelser og duftene fortæller, hvad vi færdes i. Høresansen oplever lyde, som kun det naturlige kan frembringe. Fuglene taler sjælens sprog, og vinden i træernes blade fortæller om tider, der var engang. Alt i balance, alt i harmoni – vi bevæger os blandt jordens grundlæggende elementer.

Sol og vind mærker vi i ansigtet. Vi føler at kroppen lever og glædes ved en mild brise. Årsagen til alt liv – Jordens grundelementer – åbner vores sanser. Sanserne er den direkte vej til sjælen og sjælen elsker harmoni.

Det sensitive menneske har vækket de sanser, der opfatter mere end det, øjet ser, og ørene hører. Det sensitive menneske kan med lukkede øjne se naturens liv. Det sensitive menneske kan uden ord og tale, kommunikere med naturens ånder.

Det, der gør naturen med alle dens elementer så storslået smuk og skaber harmoniens cyklus, er åndeligt liv − bevidste og ubevidste naturånder, som er ligeså virkelige som du og jeg. Det ved det sensitive menneske.

Artikel-Naturens-åndelige-side-Åndsvidenskab-esoterisk-indsigt
Download-fil: NATURENS ÅNDELIGE SIDE - René Sønderbæk


Artikel-Naturens-åndelige-side-Åndsvidenskab-esoterisk-indsigt
Læsefil med vendbare sider: NATURENS ÅNDELIGE SIDE