Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TIDSALDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen

VANDBÆRERENS TIDSALDER (3 af 8)


Menneskeheden er på vej ind i en ny tidsalder, hvor gruppebevidsthed finder sammen på tværs af alle religiøse og racemæssige skel.

VANDBÆRERENS TIDSALDER (3 af 8)

Fra Fiskene til Vandbæreren

 

Vandbærerens-tidsalder-05

 

At bevæge sig ind i en ny tidsalder betyder, at menneskeheden energimæssigt set, forlader stråleindflydelserne fra Fiskenes tegn og bevæger sig ind i stråleindflydelserne fra Vandbærerens tegn. Man ved fra kvantefysikken, at alt er energi. Åndsvidenskaben opdeler energierne i syv stråler eller kvaliteter, der betinger og styrer alt liv. Der findes intet i verden, der ikke består af et samspil mellem de syv stråler eller grundenergier.

 

Vandbærerens-tidsalder-06

Planche - Vandbærerens-tidsalder

 Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover.

 

Når solsystemet bevæger sig ind i Vandbærerens tegn er det en oplysning, der dels er baseret på en synsmæssig illusion, der er skabt af Jordens pol­akse, der forskubber sig. Det betyder, at det såkaldte forårspunkt bevæger sig baglæns rundt i den store dyrekreds (stjernebillederne). Set fra Jorden ser det ud som om Solen passerer baglæns gennem hele dyrekredsen i løbet af en tidsperiode på ca. 26.000 år, og at den opholder sig ca. 2.166 år i hvert tegn. I praksis regner astrologer dog med, at hver passage gennem tegnene tager ca. 2.500 år, fordi der er lange overlapningscyklusser mellem tegnene.

I øjeblikket er positionen midtvejs mellem Vandbærerens og Fiskenes tidsalder, og derfor vil Vandbærerens energier være tiltagende og Fiskenes energier vil være aftagende. Men det vigtigste er imidlertid at forstå, at Vandbærerens tidsalder er en bevidsthedsmæssig og åndelig begivenhed, og de fysiske forhold er blot en afspejling af bevidstheden. Som eksempel kan man forestille sig, at Nazityskland havde vundet verdenskrigen. Astronomisk set ville menneskeheden stadigvæk være på vej ind i Vandbærerens tidsalder, men den ville bestemt ikke være fulgt med på et bevidsthedsmæssigt plan. De astrologiske kvaliteter kan misbruges og fordrejes til egoistiske formål, afhængigt af hvilke personer, der responderer på dem.

Artikel-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen
Download-fil: VANDBÆRERENS TIDSALDER - Kenneth Sørensen


Artikel-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TIDSALDER