Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TIDSALDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen

VANDBÆRERENS TIDSALDER (2 af 8)


Menneskeheden er på vej ind i en ny tidsalder, hvor gruppebevidsthed finder sammen på tværs af alle religiøse og racemæssige skel.

VANDBÆRERENS TIDSALDER (2 af 8)

På vej ind i Vandbærerens tidsalder

 

Vandbærerens-tidsalder-04

Helvede og fortabelse iflg. kristendommen

 

Menneskeheden er på vej til at blive åndelig i ordets egentlige forstand. De ofte separatistisk indstillede nationer og religioner oplever, at de er tvunget til at samarbejde, hvis de vil overleve og bevare deres særpræg. Det er et stort paradoks for mange, at de er nødt til at åbne sig for verden og udsætte sig for forandringens vinde, hvis de vil fastholde kontakten til de strømninger, der arbejder i den kollektive bevidsthed. F.eks. må religionerne give slip på fortabelsesdoktrinerne – dvs. påstanden om, at anderledes troende ender i et evigt Helvede. Det er forudsætningen for at få kontakt til en globalt bevidst ungdom, som ikke længere responderer på det gamle had mellem religionerne, sådan som fortidens generationer gjorde. De organisationer, der ikke lytter til kravet om forandring, vil utvivlsomt dø en langsom død. Globaliseringen har medført, at menneskeheden har været nødt til at udvikle nye begreber, der udvider bevidstheden og skaber nye punkter for identifikation – f.eks. verdensborgerskab og den globale landsby. Det er idéer, der kendetegner den kommende tid.

Globaliseringen er et ydre fysisk udtryk for en bagvedliggende åndelige impuls, der i de sidste par hundrede år har stimuleret og påvirket menneskeheden. De sidste 2.000 år har menneskeheden været under indflydelse af Fiskenes tidsalder, og nu bevæger den sig hurtigt ind i Vandbærerens tidsalder.

Artikel-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen
Download-fil: VANDBÆRERENS TIDSALDER - Kenneth Sørensen


Artikel-Vandbærerens-tidsalder-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TIDSALDER