Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABELSEN & GUDERNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabelsen-og-guderne-Geoffrey-Hodson

SKABELSEN & GUDERNE (8 af 14)


Mennesket er en mikrokosmisk gud, en kommende Logos. Derfor tør det iagttage og prøve at forstå nogle af de store love og processer, der styrer den guddommelige, skabende kunst.

SKABELSEN & GUDERNE (8 af 14)

Devaerne

 

Skabelsen-og-guderne-13-Geoffrey-Hodson

 

Den Store Arkitekt får hjælp af devaerne til opbygningen af de konkrete evolutionsformer, som bruger intoneringen af Ordet. Derfor kaldes devaerne for bygmestre. Medlemmerne af de højere grupper i devaernes orden er opmærksomme på den skabende hensigt. De opfatter og forstår arketypen, og de samarbejder om at forstærke den nedstigende kraft – især de frekvensgrupper, som er i overensstemmelse med deres egen natur – dvs. frekvensens formskabende kraft. De repræsenterer det feminine aspekt af Logos, og deres tilstedeværelse i de magnetiske felter øger feltets indflydelse. De forener sig med den nedstigende og skabende kraft fra Ordet – dvs. det maskuline aspekt − og blander sig med kraftens forskellige stråler. Det forstærker strålernes underfrekvenser og forøger − som nævnt ovenfor − deres evne til at skabe former.

Inden for devabygmestrenes orden er der hierarkier, der både som helhed og som individer er manifestationer af Ordets akkorder, som arketyperne og de substantielle former er udtryk for. Overensstemmelsen i vibrationerne trækker hierarkierne ind i nøjagtig de felter i de fire naturriger, hvor de kan arbejde som formbyggere.

Artikel-Skabelsen-og-guderne-Geoffrey-Hodson-
Download-fil: SKABELSEN & GUDERNE - Geoffrey Hodson


Artikel-Skabelsen-og-guderne-Geoffrey-Hodson-
Læsefil med vendbare sider: SKABELSEN & GUDERNE