Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE FEM SJÆLSGRUPPER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-fem-sjælsgrupper-Djwhal-Khul

DE FEM SJÆLSGRUPPER (9 af 11)


Sjæle af viljestypen er få. Kærlighedstypen ses oftere. Intelligenstypen er udbredt. Der skabes nu en afbalancering mellem kærligheds- og intelligenssjæle, som indleder den nye civilisation.

DE FEM SJÆLSGRUPPER (9 af 11)

To begivenheder af stor betydning

 

Inden alt for længe vil to begivenheder, der har stor betydning, finde sted. Døren bliver åbnet for sjældne og fremskredne sjæle, som vil tilføre nye og ekstraordinære aspekter og guddommelige kvaliteter til civilisationen på verdensplan, men der gives ikke adgang til almindelig individualisering. De fremskredne og usædvanlige sjælstyper vil skabe stor forvirring hos psykologerne. Her er det vigtigt at understrege, at individualisering er en krise og ikke en åbenbaring. Det er vigtigt at forstå, og det skal man huske, når man studerer det vanskelige emne. Individualisering er et resultat af udviklingen, men udviklingen behøver ikke medføre en krise. Det, der skaber krisen i sjælenes liv, er stadig skjult i Planetlogos’ bevidsthed, og det åbenbares først i forbindelse med indvielse. Der er stadig egenskaber og kvaliteter hos Planetlogos, som er ufattelige for mennesket.

 

De-fem-sjælsgrupper-18-Djwhal-Khul

 

Dengang dyreriget − set fra helhedens synsvinkel og ikke fra arternes − nåede et bestemt udviklingstrin, strømmede der på én gang energier fra alle syv stråler ind i det planetariske liv. Det sker meget sjældent, og den enorme stimulering, som påvirkede de sensitive livsformer (og på det tidspunkt var dyrene de mest sensitive), medførte, at en ny form dukkede op − den spæde menneskehed. Det var dyrerigets reaktion, som kommer til udtryk via naturrigets iboende liv − dyreskabningen (som er det besjælende liv i dyreriget). Det medførte individualisering af det, der dengang var det mere avancerede dyremenneske.

De informationer, der findes i åndsvidenskabelige bøger om, at hunde og andre dyr responderede på den guddommelige impuls med vilje eller kærlighed, har muligvis symbolsk karakter, men det skal ikke forstås bogstaveligt, selv om mange hengivne åndsvidenskabeligt studerende tror det. Dengang eksisterede den slags specielle livsformer ikke, og slet ikke på Månekæden. Detaljerede studier af arterne og typerne er ikke tilladt, og derfor er det nyttesløst og spild af tid. Reelt var der en reaktion i hele dyreriget på de tre indstrømmende primære energityper, som kom til udtryk via de sædvanlige syv typer. På den måde opstod der en respons fra de livsformer, som blev tilført energi via de tre primære centre − hjerte, hoved og hals. Det skabte en kolossal opadgående bølge og et pres fremad, der resulterede i, at et nyt naturrige opstod.

Artikel-De-fem-sjælsgrupper-Djwhal-Khul
Download-fil: DE FEM SJÆLSGRUPPER - Djwhal Khul


Artikel-De-fem-sjælsgrupper-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: DE FEM SJÆLSGRUPPER