Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE FEM SJÆLSGRUPPER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-fem-sjælsgrupper-Djwhal-Khul

DE FEM SJÆLSGRUPPER (8 af 11)


Sjæle af viljestypen er få. Kærlighedstypen ses oftere. Intelligenstypen er udbredt. Der skabes nu en afbalancering mellem kærligheds- og intelligenssjæle, som indleder den nye civilisation.

DE FEM SJÆLSGRUPPER (8 af 11)

De tre hovedtyper

 

De-fem-sjælsgrupper-17-Djwhal-Khul

 

De tre hovedtyper er som bekendt, kraft/vilje, kærlighed/visdom og aktiv intelligens. Følgende fakta skal derfor huskes:

1. Sjæle af alle typer individualiserede på Månekæden, men sjæle med aktiv intelligens udgjorde 75% af dem, mens de resterende 25% var fordelt på de to andre typer.

2. Kærlighed/visdoms sjælene på lemurisk tid udgjorde flertallet, og de repræsenterede 75%, mens de resterende 25% var sjæle med aktiv intelligens. Meget få − kun et ubetydeligt antal − individualiserede dengang inden for området kraft/vilje.

3. I den tidlige atlantiske periode var der en meget stor tilstrømning af individualiserende sjæle, og de tilhørte stort set allesammen kraft/vilje-typen. 80% af de sjæle, der dengang trådte ind i menneskerigets evolution, var sjæle, der udtrykte viljesaspektet, og de resterende 20% tilhørte området for kærlighed/visdom.

Alle sjælene − sammen med de sjæle, der individualiserede på Månekæden − kom ind i menneskeriget i en jævn strøm, når de planetariske forhold var velegnede, og det fortsatte lige til atlantisperiodens sidste stadier. De udgør hovedparten af nutidens menneskehed sammen med nogle usædvanlige sjæle, som af en eller anden grund kom ind i planetens evolution. De blev aldrig rigtigt integreret, og de fandt sig ikke til rette i det planetariske liv. De er stadig utilpassede.

Artikel-De-fem-sjælsgrupper-Djwhal-Khul
Download-fil: DE FEM SJÆLSGRUPPER - Djwhal Khul


Artikel-De-fem-sjælsgrupper-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: DE FEM SJÆLSGRUPPER