Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KRISTI GENKOMST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen

KRISTI GENKOMST (10 af 21)


Er det virkelig muligt, at Kristus vender fysisk tilbage? Åndsvidenskaben og de store religioner oplyser, at det vil ske. Læs artiklen inden tanken afvises.

KRISTI GENKOMST (10 af 21)

Kristi enestående situation

 

Kristi-genkomst-23-Kenneth-Sørensen

 

Efter afslutningen på Anden Verdenskrig tog Kristus iflg. den tibetanske mester Djwhal Khul en beslutning om at fremskynde sin fysiske tilsynekomst, hvis menneskeheden selv ville forberede genkomsten ved at skabe rigtige menneskelige relationer. Før krigen var det usikkert, om han selv ville vise sig fysisk og i stedet arbejde gennem en række udvalgte indviede over hele verden, på samme måde som han gjorde det for 2.000 år siden gennem mesteren Jesus. Ved krigens afslutning gav han desuden menneskeheden det sidste vers til Den Store Invokation – det universelle mantra − som indtil beslutningen kun kunne bruges af de højt indviede på grund af invokationens store styrke og påvirkning.

Beslutningsprocessen strakte sig over 9 år fra juni-fuldmånen i 1936 til maj-fuldmånen i 1945. De allieredes sejr over aksemagterne var i virkeligheden afslutningen på en kamp mellem lysets og mørkets kræfter, som havde stået på i millioner af år. Det var en kamp, der bl.a. resulterede i Atlantis’ undergang efter fire voldsomme naturkatastrofer. Den første begyndte for ca. 800.000 år siden. Den sidste katastrofe indtraf år 9.564 f.Kr. iflg. C.W. Leadbeater.

Kampen involverede den gruppe af menneskeheden, der ønskede at fremme de åndelige og humanistiske værdier, og en anden gruppe, som fortsat ønskede at dyrke materialisme, egoisme og begærtilfredsstillelse. En lang række fremtrædende medlemmer af menneskeheden har været eksponenter for totalitære regimer, der aldrig er gået af vejen for at slavebinde deres medmennesker for at bevare deres magtposition. Den gruppe af mennesker, der støtter og opretholder regimerne, fungerer både i nutiden og dengang som kanaler for de onde kræfter.

Det positive udfald af de to verdenskrige var foreløbig menneskehedens største sejr over materialismens og ondskabens kræfter. Og menneskeheden tog − på baggrund af begivenhederne − et stort spring fremad i udviklingen, og det gjorde det muligt for Kristus igen at komme til syne fysisk.

Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Download-fil: KRISTI GENKOMST - Kenneth Sørensen


Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: KRISTI GENKOMST