Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KRISTI GENKOMST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen

KRISTI GENKOMST (8 af 21)


Er det virkelig muligt, at Kristus vender fysisk tilbage? Åndsvidenskaben og de store religioner oplyser, at det vil ske. Læs artiklen inden tanken afvises.

KRISTI GENKOMST (8 af 21)

Kristus – en verdenslærer

 

Kristi-genkomst-15-Kenneth-Sørensen

 

Kristi tilsynekomst betyder ikke, at det er kristendommen som religion, der sejrer, ved at Kristus gør alle folkeslag til kristne i teologisk betydning. Kristus er ikke interesseret i hverken teologi eller ismer. Han er optaget af kærlighedens vækst i alle menneskehjerter.

Kristus er i virkeligheden et embede og ikke et navn på en person, der er tilknyttet en bestemt religion. Den, der varetager Kristus-embedet, har til opgave at legemliggøre den guddommelige kærlighed. Eller sagt på en anden måde, skal den mester, der påtager sig Kristus-embedet, stimulere og vække Kristusbevidstheden i alle mennesker. Kristusbevidstheden er kærlighedens vækst i alle menneskehjerter, og det stimulerer bevidstheden om, at alle er Guds børn, og derfor har alle del i den samme kærlighed. Det er en af Kristi vigtigste opgaver.

Kristus er verdenslærer for alle folkeslag, og hans tilsynekomst er forudsagt af alle de store verdensreligioner – de har bare givet ham forskellige navne. Hinduerne venter på Krishna, buddhisterne venter på Maitreya, muslimerne venter på Imam Mahdi, jøderne venter på Messias og de kristne venter på Kristus. Men alle venter på den samme mester.

Herren Maitreya, der viste sig i skikkelse af Krishna og Kristus, overtog Kristus-embedet efter den forrige verdenslærer, som var Gautama Buddha, og det skete ca. 600 f.Kr. Han vil igen træde frem i fysisk skikkelse, når tiden er inde.

Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Download-fil: KRISTI GENKOMST - Kenneth Sørensen


Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: KRISTI GENKOMST