Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KRISTI GENKOMST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen

KRISTI GENKOMST (4 af 21)


Er det virkelig muligt, at Kristus vender fysisk tilbage? Åndsvidenskaben og de store religioner oplyser, at det vil ske. Læs artiklen inden tanken afvises.

KRISTI GENKOMST (4 af 21)

Jesus og Kristus

 

Kristi-genkomst-05-Kenneth-Sørensen

Mestrene Kristus (tv.) og Jesus (th.)

 

Iflg. åndsvidenskaben er Jesus og Kristus ikke den samme mester, og det er ofte vanskeligt at acceptere for mange mennesker. Jesus fra Nazareth var en højtudviklet indviet allerede dengang han blev født. De sidste tre år af sit liv, stillede han sit fysiske legeme til rådighed, for at en endnu højere indviet − mesteren Kristus − kunne arbejde gennem ham. Jesu og Kristi bevidsthed var derfor smeltet sammen i de sidste tre år af Jesu liv, og reelt var de ét. Det er årsagen til, at Jesus kaldte sig for Jesus Kristus.

Årsagen til fremgangsmåden skal findes i Kristi fremskredne udviklingsniveau. Hans ansvar og opgaver for menneskeheden er så omfattende, at han ikke kan bruge lang tid på at blive født, vokse op og gennemleve barndom og ungdom. Desuden kan hans fysiske legeme ikke længere sammenlignes med en almindelig fysisk krop. Mestre, der har taget 5. indvielse eller har højere indvielser, og som fungerer i et fysisk legeme, har enten selv skabt deres legeme, som kaldes ”mayavirupa”[1] eller ”illusionslegemet”. Legemet skabes enten med en viljeshandling, eller ved at mesteren har bevaret det legeme, der blev brugt til 5. indvielse − mesterindvielsen. De fysiske sanser oplever ”illusionslegemet” eller ”lyslegemet” som en almindelig fysisk krop, men legemet kan opløses og manifesteres efter ønske. Djwhal Khul fortæller:

 

”Nogle af mestrene vil skabe sig et legeme, som i Østen kaldes en ’mayavirupa’ – et legeme, der er bygget af atomar fysisk og astral substans og af ’konkret’ mental substans. Det kan de gøre med deres vilje. De kan bruge det med deres vilje og lade det forsvinde med deres vilje”.

Alice A. Bailey: The Externalisation of the Hierarchy, p. 697

 

Derfor vil Kristus ikke lade sig føde ind i en almindelig familie ved sin tilsynekomst. Det medfører, at der er en række problemer, som først skal overvindes, før han kan vise sig fysisk, for han vil ikke have en national identitet i almindelig forstand. Sandsynligvis betyder det, at nationale landegrænser er ophævet i et eller andet omfang, før han kan vise sig offentligt.

 

 

 

_________________________________

[1] Mayavirupa er betegnelsen for ”illusionslegemet”. Den tibetanske mester Djwhal Khul oplyser, at mestre er i stand til at tiltrække atomart fysisk stof samt astral og mental substans og samle stoffet til et Mayavirupa. De skaber legemet med deres vilje, de kan bruge det ved hjælp af viljen, og de kan lade det forsvinde ved hjælp af viljen.

_________________________________

Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Download-fil: KRISTI GENKOMST - Kenneth Sørensen


Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: KRISTI GENKOMST