Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KRISTI GENKOMST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen

KRISTI GENKOMST (18 af 21)


Er det virkelig muligt, at Kristus vender fysisk tilbage? Åndsvidenskaben og de store religioner oplyser, at det vil ske. Læs artiklen inden tanken afvises.

KRISTI GENKOMST (18 af 21)

Manglende økonomisk støtte

 

Kristi-genkomst-39-Kenneth-Sørensen

 

Mangel på økonomisk støtte til arbejdet for Kristus skyldes, at det er helt utænkeligt, at der oprettes en fond eller en organisation til forberedelsen af Kristi tilsynekomst, for formålet kan let latterliggøres. Det skete eksempelvis engang i dagbladet Politiken, hvor man i en artikel morede sig over, at Kristus ikke vender tilbage, fordi han tilsyneladende ikke har penge til busbilletten. Tanken er naturligvis absurd. Men ikke desto mindre er økonomiske midler nødvendige især til oplysningsarbejdet. Det er ikke gratis at udbrede det gode budskab. Det er en forudsætning for Kristi tilbagevenden til samfundslivet, at menneskeheden selv ønsker det, og det er ikke muligt at gøre det bevidst, hvis man ikke har de nødvendige informationer.

Det er meget nemmere at samle penge til fornuftige humanitære formål, som medvirker til at skabe rigtige menneskelige relationer og udbrede den gode vilje. Amnesty International, Læger Uden Grænser, Røde Kors osv. gør et formidabelt arbejde på området. De humanitære organisationers arbejde er en hovedhjørnesten i forberedelsen, og de skal styrkes, så meget det er muligt. Men de grupper, der oprigtigt opfatter sig som esoterikere, skal i stedet give økonomisk støtte til de organisationer, der direkte er involveret i oplysningsarbejdet. Hvis de ikke gør det, er der ingen, der gør det!

Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Download-fil: KRISTI GENKOMST - Kenneth Sørensen


Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: KRISTI GENKOMST