Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KRISTI GENKOMST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen

KRISTI GENKOMST (15 af 21)


Er det virkelig muligt, at Kristus vender fysisk tilbage? Åndsvidenskaben og de store religioner oplyser, at det vil ske. Læs artiklen inden tanken afvises.

KRISTI GENKOMST (15 af 21)

Kan Kristus komme som orientaler?

 

Kristi-genkomst-36-Kenneth-Sørensen

Kristi udseende er ukendt

 

Kristus er verdenslærer og ikke kun lærer for en bestemt religion. Han kan komme i et hvilket som helst legeme − hvidt, sort, rødt eller gult. Han kan være en markant kunstner, politiker, økonom eller videnskabsmand – han kan være buddhist, kristen, hindu eller helt uden religiøst tilhørsforhold. Mange påstår, at de er i besiddelse af det sande billede af verdenslæreren, men, iflg. Djwhal Khul eksisterer det ikke:

 

”Der eksisterer ikke et sandt billede af ham, for det skal være i menneskers hjerter og ikke på et malerlærred”.

Alice A. Bailey: Esoteric Healing, p. 360

 

Kristus var den første, der åbenbarede den sande guddommelige natur − kærligheden. Før ham var der ikke lagt særlig meget vægt på realisering af kærlighed. Det var først via Kristus, at menneskehedens øjne blev åbnet for den sande åndelige kvalitet. Men denne gang fokuseres hans arbejde ikke primært inden for det religiøse område ligesom sidst, dengang han overskyggede mesteren Jesus. Djwhal Khul fortæller:

 

”Han kommer ikke for at puste nyt liv i gamle religioner, og heller ikke kristendommen. Men han kommer for at genoprette menneskenes tillid til Faderens kærlighed, til den levende Kristus og til det indre nære og ubrydelige slægtskab mellem alle mennesker på Jorden”.

Alice A. Bailey: The Reappearance of the Christ, p. 18

 

Når Kristusbevidstheden kun omtales i religiøse begreber, skyldes det iflg. Djwhal Khul, at det er en af modstandskræfternes største sejre. Kristusbevidstheden udtrykker sig inden for alle aspekter af menneskelivet. Den lange adskillelse mellem religion og politik skal stoppe, og menneskeheden skal omdefinere, hvad åndelighed er. Al politik skal i fremtiden være baseret på åndelige værdier.

Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Download-fil: KRISTI GENKOMST - Kenneth Sørensen


Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: KRISTI GENKOMST