Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BØRNS PSYKISKE POTENTIALE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Børns-psykiske-potentiale

BØRNS PSYKISKE POTENTIALE (2 af 8)


Børns kærlige egenskaber strømmer ubetinget ud til mennesker, dyr, planter og genstande i deres omgivelser, ja, til hele skabelsen.

BØRNS PSYKISKE POTENTIALE (2 af 8)

Den akademiske chokstart

 

Børns-psykiske-potentiale-02

 

Så tidligt som i 1980’erne var eksperter i børneudvikling stærkt foruroliget over den akademisk-materialistiske tendens. Udtrykket ”vidunderbarn” blev brugt om de børn, som man forventede ville lære hurtigt og kunne alt for meget, selv før de begyndte i børnehaven. Men børn bliver udbrændte og skoletrætte, længe før de når en alder, hvor en akademisk tilgang er hensigtsmæssig.

 

Børns-psykiske-potentiale-03

 

Forældre har ofte en dyb følelse af, at et barns medfødte sans for magi, mystik og undere er en selvfølge i barndommen, og at det er deres vigtigste rolle som forældre at pleje og bevare de barnlige kvaliteter. Forældre fornemmer, at barndommen bør beskyttes og bevares. Desværre er nutidens forældre under et stort pres for at gå imod disse følelser. Et ensidigt fokus på mentale og materielle værdier er den optiske linse, som har været brændpunktet for uddannelserne i det 20. årh. Det hænger sammen med den vestlige kulturs fremherskende videnskabelig-materialistiske grundtone.

Siden de første advarsler i 1980’erne om den mulige ulempe ved at accelerere børns uddannelse, er der gået tilstrækkelig tid til at vurdere resultaterne. Undersøgelser viser tydeligt, at der ikke er nogen varig fordel ved at give børn en akademisk chokstart.

Artikel-Børns-psykiske-potentiale
Download-fil: BØRNS PSYKISKE POTENTIALE - Gesine Abraham


Artikel-Børns-psykiske-potentiale
Læsefil med vendbare sider: BØRNS PSYKISKE POTENTIALE