Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DISCIPELSKABETS VEJ
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Discipelskabets-vej

DISCIPELSKABETS VEJ (7 af 17)


Discipelskab er betegnelsen for den åndelige udviklingsvej, hvor det stræbende menneske bevidst arbejder på at etablere kontakt til sjælen og den indre mester.

DISCIPELSKABETS VEJ (7 af 17)

Discipelskab og gurushopping

 

Discipelskabets-vej-10-Kenneth-Sørensen

 

Det menneske, der lige er trådt ind på discipelskabets vej er ofte et stærkt stræbende menneske. Det leder overalt efter noget, som kan dulme smerten og længsel efter noget andet og mere. Ofte medfører længslen, at disciplen får kontakt med den ene åndelige og humanitære gruppe efter den anden. Det kan resultere i mange gode erfaringer, og vigtige kontakter kan etableres. Men længslen vil aldrig blive helt tilfredsstillet, fordi det er sjælens kalden, der skal besvares.

Før det indre møde er bragt i stand, vil disciplen ofte søge sin sjæl i ydre personligheder, der måske nok kan vise den søgende et stykke af vejen, men aldrig helt slukke den indre tørst efter mening og højere formål i livet. Så længe det ikke erkendes, vil disciplen på prøve gå på det, der kaldes ”guru-shopping”, hvor den ene åndelige og humanitære gruppe efter den anden opsøges. Den ene skuffelse vil afløse den næste, indtil der er skabt en indre vækst, hvor den ”indre guru” – sjælen – begynder at gøre sit nærvær gældende. Den første sporadiske sjælskontakt vil ofte vise sig som en stærkere samvittighed og følelse af ansvar over for andre mennesker. Sjælens dybeste natur er upersonlig kærlighed.

Artikel-Discipelskabets-vej
Download-fil: DISCIPELSKABETS VEJ - Kenneth Sørensen


Artikel-Discipelskabets-vej
Læsefil med vendbare sider: DISCIPELSKABETS VEJ