Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DISCIPELSKABETS VEJ
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Discipelskabets-vej

DISCIPELSKABETS VEJ (4 af 17)


Discipelskab er betegnelsen for den åndelige udviklingsvej, hvor det stræbende menneske bevidst arbejder på at etablere kontakt til sjælen og den indre mester.

DISCIPELSKABETS VEJ (4 af 17)

Esoterikeren

 

Discipelskabets-vej-06-Kenneth-Sørensen 

Der findes desuden en mere bevidst gruppe af mennesker, der ved, at de er arbejdende disciple. Man kan kalde dem for verdens esoterikere. Der findes mange disciple, men de er ikke alle esoterikere. Esoterikere er mennesker, der arbejder med energi. Med et populært udtryk kan man kalde dem for ”energiarbejdere”. For esoterikere eksisterer der kun energi i bevægelse, og esoterikerens vigtigste redskab er den skabende tanke og viden om, at energi følger tanken.

Esoterikeren bruger primært meditation til at påkalde sin sjæls kræfter og skabe forandringer på mentalplanet, astralplanet og det fysisk-æteriske plan. Men samfundsengagement og studier er også absolut nødvendige faktorer, hvis sjælens energier skal påkaldes. Det er imidlertid vigtigt at fastslå, at esoterikere ikke nødvendigvis er højere udviklet end andre mennesker, selv om mennesker i esoteriske miljøer ofte har den opfattelse af sig selv. Den tibetanske mester Djwhal Khul siger: ”Den kendsgerning at en studerende tilhører en af de såkaldte ydre esoteriske grupper, siger ikke noget om den sande esoteriske status”. Viden om åndsvidenskabelige emner gør ingen til discipel.

Artikel-Discipelskabets-vej
Download-fil: DISCIPELSKABETS VEJ - Kenneth Sørensen


Artikel-Discipelskabets-vej
Læsefil med vendbare sider: DISCIPELSKABETS VEJ