Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DISCIPELSKABETS VEJ
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Discipelskabets-vej

DISCIPELSKABETS VEJ (16 af 17)


Discipelskab er betegnelsen for den åndelige udviklingsvej, hvor det stræbende menneske bevidst arbejder på at etablere kontakt til sjælen og den indre mester.

DISCIPELSKABETS VEJ (16 af 17)

Stadiet: ”Disciplen i auraen”

 

Discipelskabets-vej-21-Kenneth-Sørensen

 

”Disciplen i auraen” er et stadie, der antyder en endnu tættere relation mellem mester og discipel, og den defineres af Djwhal Khul på denne måde:

 

”– stadiet hvor disciplen får tilladelse til at kende den metode, der kan benyttes for at få et personligt interview med mesteren”.

 

Når disciplen har nået det høje niveau, er disciplen især kendetegnet af en ophøjet ro og et fokus, der aldrig afledes. Hele livet omkring disciplen kan styrte i grus, og alt hvad der er kært, kan mistes, uden at det får indflydelse på disciplens arbejde. Disciplen har nu evnen til at trække på de kræfter og kvaliteter, der strømmer gennem mesterens aura. Det er årsagen til, at stadiet kaldes for ”disciplen i auraen”. Når disciplen opnår det høje udviklingsniveau, hvor disciplens egen aura kan opretholde den samme spænding som mesterens, bliver disciplen selv en mester. Det betyder, at disciplen overtager en del af mesterens arbejde, og mesteren frigøres til at arbejde på et højere niveau. I den ydre verden har ”disciplen i auraen” stor gennemslagskraft i samfundet og samler mange mennesker omkring sit samfundsnyttige arbejde.

Artikel-Discipelskabets-vej
Download-fil: DISCIPELSKABETS VEJ - Kenneth Sørensen


Artikel-Discipelskabets-vej
Læsefil med vendbare sider: DISCIPELSKABETS VEJ