Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvorfor-udvikle-sindro

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? (5 af 6)


Sindsro er en tilstand, hvor den psykiske energi cirkulerer, oplader, fornyer og renser. Derfor er sindsro ikke en sløv tilstand, men en intens harmonisk aktivitet.

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? (5 af 6)

Sindsro reagerer ikke

men returnerer

 

Sindsro har en helbredende virkning både på mennesket selv og på andre, det har kontakt med. Sindsro forhindrer negative kræfter i at trænge ind i auraen fra det lavere astralplan. Sindsro beskytter tankesindet mod indtryk fra tunge, tykke og mørke tankeskyer, som er opbygget af destruktiv tankeenergi. Sindsro beskytter tankesindet mod angreb fra andre menneskers negative tanker, og holder på den måde tankesindet relativt frit til at iagttage, forstå og beslutte.

 

Hvorfor-udvikle-sindro-05-Torkom-Saraydraian

 

Frygt, bekymring, had, jalousi, grådighed, utålmodighed, konkurrence og aggressivitet er tegn på uro i personlighedens legemer. Når der er uro i legemerne, mister personen sin kontakt til de højere åndelige verdener. Det bliver som en båd, der sejler på et oprørt hav og driver omkring uden sejl eller ror. Sindsro skaber en kommunikationslinje fra personligheden til sjælen og de højere verdener.

Engang imellem skal en discipel nyde bjergenes, søernes, flodernes, havenes, ørknernes og skovenes ro og åndeligt fornemme og absorbere den ro, der er i naturen. Disciplen skal også prøve at kontakte roen hos stjernerne på midnatshimlen. Roen i naturen er en symfoni, der meget sjældent lyttes til, selv om det er en helbredende og opmuntrende symfoni.

Artikel-Hvorfor-udvikle-sindro
Download-fil: HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? - Torkom Saraydarian


Artikel-Hvorfor-udvikle-sindro
Læsefil med vendbare sider: HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?