Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvorfor-udvikle-sindro

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? (3 af 6)


Sindsro er en tilstand, hvor den psykiske energi cirkulerer, oplader, fornyer og renser. Derfor er sindsro ikke en sløv tilstand, men en intens harmonisk aktivitet.

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? (3 af 6)

Sindsro kræver daglig indsats

 

Hvorfor-udvikle-sindro-03-Torkom-Saraydraian

 

I sjælens ro kan man høre energiernes, idéernes og visionernes evige symfoni som udtryk for det indre skabende arbejde. Sindsroen opbygges i hverdagen, når man konfronteres med de daglige problemer, spændinger og bekymringer. Det er her, man begynder at udvikle sindsro. Alt, hvad man behøver for at opføre sindsroens lysende tempel, præsenteres i det daglige arbejde, i hverdagsrutinerne og i dagliglivets problemer, men det forudsætter, at man er intelligent nok til at bruge det byggemateriale, der stilles til rådighed.

Åndsvidenskaben oplyser, at et af de krav, der skal opfyldes, før man kan komme videre på udviklingsvejen og få kontakt med de åndelige lærere og vejledere, er et bevis på, at man er i stand til at møde perioder med voldsomme spændinger med sindsro. De åndelige vejlederes højere bevidsthedsniveauer frastøder enhver form for uro og ustabilitet. Man kan sammenligne det med en dirigent, der afviser en musiker, som ikke stemmer sit instrument efter orkestret. Hvis man vil udføre åndeligt og mere avanceret tjenestearbejde, må man have tilstrækkelig sindsro til at undgå, at man skaber uro i de højere verdeners ro.

Artikel-Hvorfor-udvikle-sindro
Download-fil: HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? - Torkom Saraydarian


Artikel-Hvorfor-udvikle-sindro
Læsefil med vendbare sider: HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?