Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvorfor-udvikle-sindro

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? (2 af 6)


Sindsro er en tilstand, hvor den psykiske energi cirkulerer, oplader, fornyer og renser. Derfor er sindsro ikke en sløv tilstand, men en intens harmonisk aktivitet.

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? (2 af 6)

Hvordan udvikler man sindsro?

 

Sindsro er en karakteregenskab, der ikke kan udvikles ved at læse, studere eller deltage i et kursus. Sindsro kan kun udvikles, hvis man i mange inkarnationer vælger at se livets mange problemer i øjnene, hvis man deltager i mange livstruende missioner, hvis man mister, vinder og mister igen og igen, indtil frygtløshedens kim begynder at slå rødder og vokse.

 

Hvorfor-udvikle-sindro-02-Torkom-Saraydraian

 

Sindsroens tempel hviler på fire søjler, og den ene er frygtløshed. Den anden søjle består af flere inkarnationers arbejde for at skabe harmoni. Når man arbejder for at skabe harmoni mellem mennesker, og mellem mennesker og højere visioner og bevidsthedsplaner, gør man sig fortjent til at opleve sindsro. Det er ikke let at være i harmoni med sig selv – eller med andre mennesker – eller med naturen – eller med åndelige energier. Det kræver mange inkarnationer og flere tidsaldre at akkumulere virkningen af hver eneste lille stræben efter harmoni, som skabes undervejs i livenes løb og opsamles som erfaringer i bevidstheden.

Sindsroens tredje søjle er renhed. Al stræben efter renhed – i handling, følelse, tanke, motiv og i forholdet til omgivelserne – opsamles og bliver til sidst til en lyssøjle i livet, og dermed nærmer man sig en tilstand af sindsro. Hvis man ikke oplever renhed i dens mange aspekter, kan man ikke forvente at opnå sindsro.

Sindsroens fjerde søjle er stræben efter åndelig udvikling. Med stræben menes der kontinuerligt arbejde for at frigøre sig fra forhindringer på de indre planer, som sjælen arbejder igennem. Hver forhindring repræsenterer en potentiel kilde til uro. Efterhånden som sjælen ved hjælp af sin målrettede stræben udrydder karaktersvaghed efter karaktersvaghed, forhindring efter forhindring, rejses den fjerde søjle og dermed fuldendes grundlaget for sindsro.

Artikel-Hvorfor-udvikle-sindro
Download-fil: HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? - Torkom Saraydarian


Artikel-Hvorfor-udvikle-sindro
Læsefil med vendbare sider: HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?