Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (6 af 17)


Telepati er et almindeligt fænomen. Dagligt er man i telepatisk kontakt med omgivelserne. Telepati mellem sjæl og personlighed er noget andet.

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (6 af 17)

Telepatiens forudsætninger

 

Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati-15

 

I det foregående er det hovedsageligt den ubevidste telepatiske aktivitet, som alle mennesker oplever, der er omtalt. Herefter drejer det sig om dybere aspekter af videnskaben om telepati, der specielt vedrører de mennesker, der bevidst forsøger at udvikle telepatisk kontakt med deres sjæl, mester, gruppe eller hjælpere på de indre planer.

Åndelig telepati er en evne, som alle åndeligt stræbende mennesker skal mestre på et tidspunkt, fordi den er en af de mest sikre kommunikationsmetoder. Den giver en præcis registrering – navnlig af det, sjælen forsøger at meddele sin personlighed i de tre lavere verdener. Derfor skal der nu gennemgås en række af den åndelige telepatis forudsætninger.

 

Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati-16

 

Koordinering mellem personlighed og sjæl

 

Den åndelige telepati forudsætter, at den inkarnerede personlighed har bygget en bevidsthedsbro mellem sjælen, tankesindet og hjernen. Det kaldes også for personlighedens koordinering med sjælen. Udviklingen sker hovedsageligt ved hjælp af en meditationsproces, men studier og samfundsengagement spiller også en stor rolle.

Tankesindet skal trænes i at ”holde sig i lyset” – dvs. hele tiden at være vågen over for de højere indtryk, som sjælen forsøger at præge i tankesindet. Tankesindet bliver, når det holdes helt i ro og orienteret mod idéernes verden, som en lysfølsom film, hvorpå sjælen kan afspejle sine planer og hensigter. Derefter tager tankesindet fat på processen med at formulere det, der er modtaget, i konkrete begreber og meddele det til den modtagelige og sensitive hjerne.

Følelseslivet skal forædles i en sådan grad, at det bliver som et klart og gennemsigtigt stykke ”glas”, som Solens (sjælens) lys kan strømme frit og uhindret igennem og ind i den modtagelige hjerne. Det største problem for en uhindret telepatisk modtagelse er både et uroligt og rastløst tankesind, og et følelsesliv, der pga. mange ønsker, begær og bindinger, slører den nedstrømmende inspiration.

Hjernen og nervesystemets modtagelighed afhænger af et sundt fysisk-æterisk legeme, hvor vitaliteten holdes oppe ved hjælp af sunde kost- og motionsvaner – og helst vegetarisk levevis. Når kravene er opfyldt, er muligheden for telepati meget stor. Der vil altid være tale om en gradvis proces, der intensiveres efterhånden som personligheden indfrier kravene.

Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Download-fil: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI - Kenneth Sørensen


Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Læsefil med vendbare sider: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI