Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (3 af 17)


Telepati er et almindeligt fænomen. Dagligt er man i telepatisk kontakt med omgivelserne. Telepati mellem sjæl og personlighed er noget andet.

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (3 af 17)

Telepati sker hver eneste dag

 

Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati-04

 

Mange betragter telepati som en mystisk proces, der kræver særlig træning, men fra et åndsvidenskabeligt perspektiv er det ikke helt korrekt. Telepati er et fænomen, der sker hver eneste dag. Det sker både internt imellem menneskets forskellige personlighedsstrukturer og eksternt imellem mennesket selv og de nærmeste omgivelser. De forskellige former for telepati beskrives senere.

Menneskets indre psykologiske konstitution er i konstant telepatisk aktivitet, fordi der foregår en konstant udveksling af informationer mellem den indadrettede og den udadrettede bevidsthed. Den vekselvirkning, der foregår mellem ydre sanseindtryk, som via hjernen sendes videre til astrallegemet og mentallegemet, bruger æteren som en bevidsthedsbro. Det samme gør sig gældende, når indefra kommende tanke- og følelsesindtryk når hjernen. Telepati er derfor en helt almindelig daglig aktivitet. Mennesket er i langt højere grad end de fleste er klar over, modtagere af tanke- og følelsesstrømme fra de umiddelbare omgivelser. Når en tanke eller følelse dukker op i bevidstheden, er de færreste klar over, at den ofte er skabt af et menneske, der befinder sig i de nærmeste omgivelser. Man er så vant til at tænke i begreber som ”mine tanker” og ”mine følelser”, som noget, der udelukkende er privat, og som ingen andre har adgang til. Men iflg. åndsvidenskaben vil fremtiden afsløre en virkelighed, hvor mennesker kan aflæse hinandens tanker og følelser som en åben bog.

 

Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati-05

 

Den telepatiske aktivitet er meget tydelig i familielivet, hvor det ikke er ualmindeligt, at familiemedlemmer i næsten samme sekund giver udtryk for den samme tanke. Eksempelvis tænker den ene, at det ville være rart med en kop kaffe, og i samme sekund siger partneren, at det vist er ved at være kaffetid. De fleste kender de såkaldte ”tilfældigheder”. Og det er den samme intense telepatiske udveksling, der er årsag til, at mennesker i løbet af et langt samliv stort set får identiske vaner og holdninger. Forklaringen er, at familien deler den samme tankemæssige og følelsesmæssige atmosfære i årevis, og på de indre planer kan clairvoyante iagttage en fælles æterisk energiform, der rummer og formidler familiens samlede tanke- og følelsesliv.

I nutiden sker der en konstant global udveksling af tankestrømme mellem tænkende mennesker, der umuliggør enhver forestilling om copyright. Alle vil i stigende grad bliver forbundet med alle og udveksle tanker og idéer. ”Den offentlige mening” − et begreb, der dækker over en gigantisk kollektiv tankeform − repræsenterer en fælles holdning i et samfund, og den har stærk indflydelse på især ikke-tænkende mennesker.

Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Download-fil: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI - Kenneth Sørensen


Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Læsefil med vendbare sider: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI