Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (15 af 17)


Telepati er et almindeligt fænomen. Dagligt er man i telepatisk kontakt med omgivelserne. Telepati mellem sjæl og personlighed er noget andet.

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (15 af 17)

Gruppetelepati

 

Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati-29

 

Herefter er det hensigten at beskrive, hvordan forskellige grupper står i telepatisk forbindelse med hinanden. I åndsvidenskaben fremhæves det, at gruppetelepati er fremtidens telepati. Der gøres i øjeblikket forsøg på at inspirere grupper af mennesker, der arbejder på at løfte menneskehedens bevidsthed. Tidspunktet ved fuldmåne er særlig gunstigt for gruppeinspiration.

I nutiden skal åndelige grupper lære at stå i telepatisk forbindelse med hinanden. Forudsætningen er gruppekærlighed (rent motiv), mental polarisering, upersonlighed og fravær af ønske om at tvinge andre til at acceptere bestemte tanker og metoder. Det er ikke viljen men kærligheden, der skal fungere som bærebølge i den telepatiske proces. Man skal heller ikke tale om sine telepatiske eksperimenter. Det nedbryder den tankeform, man er ved at overføre. Derfor er tavshed et krav til gruppemedlemmerne. Den væsentligste regel for at styrke gruppeforbindelsen er:

 

”Tænk udefter i kærlighed til hinanden”.

 

Det er den stærke og ægte aspiration fra stadig flere mennesker, der har gjort det muligt for mestrene at arbejde med gruppeinspiration i stedet for individuel træning af udvalgte disciple, sådan som det tidligere var tilfældet. Grupper med ægte og uselvisk følelse, hengivenhed og aspiration, som arbejder seriøst med kærlighedsaspektet, kan kommunikere fra hjerte til hjerte og grupper imellem. Gruppetelepati fra hjertecenter til hjertecenter er et højere udtryk for instinktiv telepati og vedrører alene grupper, men også evnen til at stille ind på medmenneskers lidelse og vide, hvad de har behov for. Hvis man ønsker at vide mere om gruppetelepati, kan det anbefales, at man studerer Discipelship in the New Age, vol. 1 af Alice A. Bailey. På de første 100 sider bliver der givet en omfattende instruktion i emnet.

Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Download-fil: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI - Kenneth Sørensen


Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Læsefil med vendbare sider: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI