Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (14 af 17)


Telepati er et almindeligt fænomen. Dagligt er man i telepatisk kontakt med omgivelserne. Telepati mellem sjæl og personlighed er noget andet.

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (14 af 17)

Intuitiv vejledning

 

Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati-28I forbindelse med modtagelse af vejledning fra mesteren eller fra andre sjæle på de indre planer, er der flere mulige metoder:

1. Direkte mental kommunikation fra tankesind til tankesind og i en avanceret udgave fra sjæl til sjæl, hvor tankesindet bruges til at formulere og konkretisere indtrykket. Der er flere udgaver af den form for kommunikation.

2. Formløs telepati hvor nogle registrerer indtrykket uden form – dvs. ordløst. De erkender spontant og uden mellemstadier den kommunikation, der meddeles.

3. Telepati som form er udtryk for, at modtagerne spontant giver indtrykket form. De kan se budskabet, ordene eller oplysningen for deres indre syn, som om de var i biografen. Andre vil omsætte kommunikationen, så de hører den. Det er en form for telepati, der viser, at mennesket bruger sine lavere clairvoyante eller clairaudiente evner i forbindelse med en telepati, der er mental. Forskellen mellem den form for telepatisk clairvoyance og astral clairvoyance/clairaudience er, at der nu er fuldstændig mental kontrol over det, der opfattes. Den følelsesbetonede udgave af de lavere evner er uden kontrol. Man vælger ikke selv, hvad man vil se og høre, og ofte forstår man ikke det, man modtager.

Der kan imidlertid gå flere dage og uger før indtrykket opfattes og registreres bevidst i modtagerens hjerne pga. af ustabil sjæl-tankesind-hjerne forbindelse.

Der er tre centre involveret i intuitiv telepati. Hovedcenteret modtager de højere indtryk. Pandecentret organiserer og fungerer som projicerende kraft. Halscenteret bruges som skabende faktor, der formulerer det, der er opfattet i tankeformer, og omsætter det til konkret form – f.eks. det skrevne eller talte ord.

Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Download-fil: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI - Kenneth Sørensen


Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Læsefil med vendbare sider: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI