Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-Annie-Besant

ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE (9 af 15)


Når man studerer åndsvidenskab, skal man kunne skelne mellem det, der er åbenbaret fra inspirerede litteratur og fra iagttagelser.

ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE (9 af 15)

Forfattere med højere tænkning

 

Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-10-Annie-BesantTilsvarende resultater kan opnås ved at læse litteratur, der er skrevet af mennesker med højere udvikling.[1] Der vil ske lignende påvirkninger, selv om de er knap så kraftfulde som ved levende samvær og nærvær. Desuden kan læserens tanker, intentioner og respektfulde studier tiltrække opmærksomhed fra forfatteren, som kan være i eller ude af kroppen. Den studerende kan tiltrække forfatterens opmærksomhed, og læseren kan derfor blive indhyllet i forfatterens energi og atmosfære, og den kan være lige så kraftig, som hvis forfatteren var fysisk til stede. Derfor er læsning af seriøs åndsvidenskabelig litteratur mere værdifuld end normalt antaget. Læseren bliver i et stykke tid afstemt med indholdet – op til et vist niveau – og hvis læsningen udføres disciplineret og kontinuerligt, vil indholdet til sidst løfte læseren til et højere niveau og stabilisere den studerende på et højere udviklingstrin. Det er grunden til, at man anbefaler kort læsning før meditation. Man løftes ind i en atmosfære, der er mere gavnlig for meditationsarbejdet, end hvis man begynder at meditere uden inspirativ hjælp.

Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-11-Annie-BesantDet samme gælder værdien af at have en særligt ”helligt” sted, hvor man praktiserer meditation. Det skal være et sted, hvor atmosfæren bogstaveligt vibrerer på en højere frekvens end på det daglige niveau. Det er grunden til, at det ofte anbefales, at man – hvis det er muligt – reserverer et værelse eller et område, som kun bruges til meditation. Stedet vil hurtigt få en atmosfære, der er renere og finere end omgivelserne. Det er til stor nytte for åndsvidenskabeligt studerende at kende disse love, hvis de ikke udnyttes til personlige formål, men udelukkende til at hjælpe helheden.

 

 

_________________________________

[1] Det skyldes, at teksterne repræsenterer forfatterens tankeformer. (red.)

_________________________________

Artikel-Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-Annie-Besant
Download-fil: ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE - Annie Besant


Artikel-Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE